x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chilian. Aşteptându-l pe Boc

Chilian. Aşteptându-l pe Boc

de Dana Andronie    |    13 Oct 2009   •   00:00
Chilian. Aşteptându-l pe Boc

Într-o zi istorică în care a căzut Guvernul României, Florin Chilian s-a dus la Jilava să cânte în faţa a 120 de deţinuţi.



Şi-a început concertul cu "Un arici pe-un câmp de maci" , piesă ce-a fost compusă special pentru campania Jurnalului Naţional, Biblioteca pentru toţi, care se încadrează în Mişcarea de Rezistenţă.

"Nu vreau să salvez pe toată lumea, vreau să prezint o altă realitate. Am venit îmbrăcat cu cele mai bune haine în semn de respect pentru voi. Ar trebui să vă respectaţi şi voi mai mult, să nu mai lăsaţi societatea să vă calce în picioare" le-a spus artistul deţinuţilor. "Îl aştept şi pe Boc să vină şi pe ceilalţi golani din Guvern" a mai declarat Chilian care este încă liber.

Florin Chilian a mulţumit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi Directorului Direcţiei de Reintegrare Socială, Cătălin Bejan, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concert. Alături de el, au mai urcat pe scenă (pro-bono) artiştii Maria Gheorghiu,  Doru Stănculescu, Dinu Olăraşu, Horia Stoican, Eugen Avram, Sorin Minghiat, Adrian Ivaniţchi şi Mircea Bodolan.

×
Subiecte în articol: antimonden