x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Claudiu Mirică îi cântă Margaretei

Claudiu Mirică îi cântă Margaretei

de Dana Cobuz    |    08 Mar 2008   •   00:00
Claudiu Mirică îi cântă Margaretei

A crescut cu melodiile ei, a făcut din ea un idol. Acum a venit vremea să-i aducă ofrande. Astăzi, de la ora 15:10, în emisiunea “Cafeneaua stelelor” de la TVR 1, Claudiu Mirică îi va cânta – pentru prima dată – Margaretei Pâslaru.

A crescut cu melodiile ei, a făcut din ea un idol. Acum a venit vremea să-i aducă ofrande. Astăzi, de la ora 15:10, în emisiunea “Cafeneaua stelelor” de la TVR 1, Claudiu Mirică îi va cânta – pentru prima dată – Margaretei Pâslaru. Celebra artistă este invitată specială a emisiunii, alături de Marioara Murărescu. Darul muzical pe care Mirică i-l va face interpretei este o surpriză plănuită împreună cu echipa emisiunii, pentru Doamna Margareta. “Ştiu că voi avea emoţii, mai ales că nu am cântat până acum «Lasă-mi, toamnă, pomii verzi» doamnei Margareta Pâslaru! Nu mă voi simţi însă ca la şcoală, pentru că ştiu că varianta mea, deşi este diferită de original, i-a plăcut artistei, care este şi compozitoarea piesei. Îi mulţumesc mult că a acceptat să-i cânt «Toamna...»“, ne-a spus Claudiu.

 

 

“Lasă-mi, toamnă, pomii verzi” este primul extras de pe albumul “Retro”, care va lansat în curând. “Albumul spune poveşti din copilăria şi adolescenţa mea, prin intermediul muzicii de altădată, cântată de artişti precum Mondial, Aurelian Andreescu, Anda Călugăreanu, Pompilia Stoian sau Constantin Drăghici”, mai spune Mirică.

×
Subiecte în articol: antimonden