x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Columbeanu are acum o iubita Miss Romania

Columbeanu are acum o iubita Miss Romania

06 Dec 2004   •   00:00

OOOOPS! - La Festivalul de Moda, Mutu a fost pazit de bodyguarzi

S-a incheiat si editia din acest an a Festivalului "Bucharest Fashion Week". Miss Romania 2004 a fost declarata Gabriela Botezat, iubita lui Irinel Columbeanu. De ce oare nu s-a mirat nimeni?
SIMONA ECOVOIU

BAFTOASA. Moldoveanca Gabriela Botezat a fost aleasa Miss Romania 2004
La acest eveniment, peste care s-a tras cortina duminica seara, au venit mai multe vedete, printre care si Adrian Mutu.

INTARZIERE. Au avut loc prezentari de moda ale celebrelor case de moda Pacco Rabanne si Sonia Rykiel. Show-ul a inceput cu o ora intarziere, spre disperarea invitatilor, pe motiv ca manechinele nu erau pregatite sa urce pe scena pentru a prezenta colectia de deschidere Pacco Rabanne. Ca sa va faceti o idee, va spunem ca majoritatea tinutelor au fost gri. Intr-o Romanie gri, haine gri ne mai trebuie! Dar, deh, moda e moda… Si Casa Sonia Rykiel a trimis la Bucuresti o colectie amuzanta. Pe care romancele nu prea au unde sa o imbrace deoarece modelele sunt concepute mai degraba pentru cantaretele de cabaret. Trebuie spus insa sa tot ce vedeti in general pe scena este conceput doar de dragul show-ului, nicidecum sa nu va ganditi ca trebuie musai sa va imbracati asa.

TROFEE. Tot duminica s-au decernat si cateva premii, dupa care a avut loc concursul Miss Romania 2004, la care s-au inscris 30 de fete frumusele din intreaga tara. Gabriela Botezat a iesit castigatoare, dar ne asteptam sa fie asa din moment ce este iubita miliardarului Irinel Columbeanu, prezent si el in sala, in calitate de patron al Agentiei de fotomodele Transilvania Fashion. Gabriela s-a nascut in Suceava, are 19 ani, deci este cu vreo 30 de ani mai mica decat Irinel, si lucreaza ca asistenta a lui Dan Bittman la emisiunea "Danutz SRL" de la TVR 1. Ea a primit drept premiu un rol intr-un film ce va fi realizat la Hollywood. Pentru designerul Catalin Botezatu, 2004 a fost anul trofeelor, duminica fiind numit si "Creatorul anului". Au mai fost premiati fotograful columbian Gabriel Hennessey, care a aparut insotit de noua iubita, fotomodel de profesie, hair-stylistul Geta Voinea, si designerii Ingrid Vlasov si Laura Olteanu. "Fotomodelul anului" a fost declarata Valentina Pelinel, ce a venit tocmai din America, unde lucreaza in modelling de patru ani, pentru a-si ridica premiul.

GRAVIDA. Laura Olteanu abia a urcat pe scena, pentru a multumi organizatorilor, fiind gravida in luna a 8-a. Prezentatorii show-ului, Catalin Botezatu si Timeea Kali, s-au descurcat onorabil, chiar daca muzica le-a jucat feste. De curiozitate, am intrat un pic si in camera amenajata manechinelor, unde era un adevarat vacarm. Unele erau nemachiate, altele nu stiau unde le sunt hainele sau cand le vine randul pe scena. Cineva mai tipa la ele, se mobilizau si tot asa… Fetele astea, cu tot cu tocuri, masoara cam 1,90 m, asa ca a trebuit sa ma uit mai mult in sus. Dragute, tinere si cu speranta ca vor avea sansa sa obtina un job in strainatate…

NEBUNIE. Desi au fost chemate la sala dis-de-dimineata, ele nu apucasera nici la ora 19:00 sa probeze hainele de prezentare. V-am spus toate astea doar ca sa stiti cum stau lucrurile in culise, nicidecum pentru a-i condamna pe organizatori, care oricum au avut nervii intinsi la maximum. Cum Sala Ronda a Hotelului Intercontinental s-a dovedit a fi neincapatoare pentru spectatori, cativa afaceristi au scos din buzunar cate 200 de euro pentru a-si asigura locul pe primul rand. Poate ca data viitoare evenimentul va fi organizat in alta locatie, cu mult mai incapatoare, pentru ca show-ul sa fie urmarit de toti iubitorii de moda. Nicola a cantat, in final, intr-o superba tinuta, semnata Sonia Rykiel.

ADRIAN MUTU A INVESTIT BANI IN MODA
Se tot zvonea ca isi va face aparitia si Adrian Mutu(foto stanga). Si chiar a venit, ocupandu-si locul din primul rand. A fost nevoie de interventia bodyguarzilor, pentru ca fotbalistul sa scape de flash-urile fotografilor, dar si de insistentele unora de a obtine un autograf. Multi s-ar grabi sa spuna ca Mutu a venit sa-si caute o iubita. Gresit! A fost prezent pentru a admira colectia Casei de moda a italianului Rossi Barbarossa, unde se pare ca Mutu ar fi actionar. Sa mai zica cineva ca nu se ocupa si de lucruri serioase! Solistele de la Spicy au imbracat aceste tinute vesele din blugi.
×
Subiecte în articol: antimonden