x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Compatibilitati intre vedete

Compatibilitati intre vedete

04 Mai 2004   •   00:00

Desi sunt impreuna de ani buni, patru perechi celebre nu se grabesc sa-si puna pirostriile. Cum ele nu se inghesuie la declaratii, am aflat de la o bioterapeuta si de la o vrajitoare ce sanse au sa prinda nunta de argint.

SIMONA ECOVOIU, DANA ANDRONIE

Va intrebati de ce intarzie sa imbrace rochia alba de mireasa vedete precum Mihaela Radulescu, Iuliana Marciuc, Anna Lesko sau Diana Lascarescu? Ioana Sidonia, Printesa Magiei Albe din Romania, si Atena Neacsu, bioterapeut scolit in Rusia, le-au studiat fotografiile si, in functie de aura, am aflat ce le rezerva viitorul. Din pacate, lucrurile nu stau prea bine si, chiar daca aceste cupluri se vor casatori, e clar ca inca nu si-au gasit sufletul-pereche. Cat priveste traditionala nunta de argint, nici vorba sa o sarbatoreasca in aceasta formula.

Mihaela Radulescu si Elan s-au casatorit in secret

„Mihaela si Elan s-au luat in mare taina", cel putin, asa sustine Ioana Sidonia, Printesa Magiei Albe. „Initial, Elan a avut dubii in privinta ei, ba chiar i-a purtat o iubire falsa deoarece nu se potriveau. Prezentatoarea tv si-a dorit mai mult decat iubitul ei acest copil. Cei doi au semn de la Dumnezeu sa ramana impreuna, e soarta lor lasata pe pamant", a mai adaugat Sidonia. In schimb, bioterapeuta Atena Neacsu nu-i vede casatoriti si sustine ca: „Se vor lua doar de dragul copilului, dar va fi o casnicie de convenienta. Ea este cea care pune suflet in relatie, insa Elan nu e topit dupa Mihaela".

Marciuc se foloseste de magia neagra

„N-or sa fie niciodata impreuna, pentru ca s-au certat de prea multe ori. Au momente cand se iubesc, dar uneori sunt ca soarecele cu pisica. Au o zi buna si zece rele. Enache o vede pe Iuliana cand frumoasa, cand urata. Ea este orbita de dragostea pentru el si nu poate trai langa alt barbat", povesteste Sidonia. Dupa ce le-a vazut aura din fotografii, Atena Neacsu se apropie de spusele Printesei Magiei Albe: „Cei doi nu se vor casatori niciodata. Nu intamplator cei doi se impaca si se cearta mereu. Tind sa cred ca Iuliana lucreaza cu magie neagra si de aceea reuseste sa-l readuca in bratele ei. Totusi, desi iubirea pentru el e mare, Iuliana este o persoana orgolioasa si nu vrea sa piarda razboiul cu sotia lui Adrian".

Anna Lesko si Irinel Columbeanu: impreuna maxim patru ani

„Lui Irinel Columbeanu ii plac mult femeile. Este un om bun, echilibrat, ca si ea de altfel. Din pacate, el nu o multumeste intru totul. El are un mare blestem pe casa si pe corpul lui. Amandoi sunt intre ciocan si nicovala si asa raman, dar poate sa se reglementeze situatia", i-a „citit" Sidonia. Atena insa nu-i „vede" impreuna pe termen lung: „Chiar daca isi vor oficializa relatia, mai mult de trei-patru ani nu vor sta impreuna. El este incantat de frumusetea si tineretea iubitei sale. Iar Anna mai degraba se bucura de statul pe care il are langa acest barbat bogat".

Imre si Lascarescu au nevoie de un talisman

Privind soarta celor doi, sunt multe de spus. Regina Magiei Albe le prevede un viitor frumos: „Acest cuplu se potriveste foarte bine, iar intre ei este o mare iubire. De cate ori el este suparat ori nervos, Diana nu pune paie pe foc. Dar si Imre, la randu-i, ii intelege starile proaste. Lor le trebuie doar un talisman purtator de noroc, ca sa nu intre nimeni in viata lor, sa nu se lipeasca raul de ei, sa nu aiba blesteme si facaturi". Nu aceeasi parere o are si bioterapeuta: „Sunt sanse sa se casatoreasca, dar casnicia lor va fi foarte scurta. El nu va accepta lucrurile urate pe care le va auzi despre Diana. Imre va pune capat relatiei, considerandu-se tradat".
×
Subiecte în articol: antimonden