x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Concert - Deci 20 şi 2X2

Concert - Deci 20 şi 2X2

de Anca Stanescu    |    04 Aug 2007   •   00:00

Nu-i niciodată prea tărziu să crezi in vise şi să-ţi manifeşti cele mai frumoase sentimente. Trupa Veche i-a răsplătit pe cei care consideră că viaţa e minunată şi merită trăită din plin cu un concert 100% live, joi seară, de la ora 20:00.

Prilejul a fost premiera primului videoclip al trupei, realizat pentru piesa "2x2". Terasa "La Motoare" devenise neincăpătoare pentru toţi cei veniţi să-i asculte pe Liviu Mănescu (bas), Răzvan Lupu (tobe), Traian Bălănescu (pian şi claviaturi), Matei Damian - Ulmu (chitară), Oana Maria Stoica şi Cristi Bondor (solişti vocali). Gabi Cotabiţă a ascultat cu interes şi entuziasm prestaţia trupei.


ENTUZIASM. Un grup de vreo 10-15 tineri au dansat pe tot parcursul concertului, vibrănd mai ales la melodia "Deci 20": "Deci, am douăzeci de ani şi sincer nu mi-e bine, asta e.../ Deci, timpul nu m-ajută, mai vreau să stau puţin la 18". "Puteţi să vă luaţi iubitul sau iubita in braţe ca să ascultaţi următoarea melodie", a spus Cristi, solistul vocal, inainte de cea de-a treia piesă, "Kathy". La un moment dat, din prea mult zel (şi sărituri) acesta s-a impiedicat pe scenă. "Poate ar trebui să punem o scăndură in acest loc", a spus el cu năduf căteva piese mai tărziu.

×
Subiecte în articol: antimonden