x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Connect-R vine cu mama și tata, la “Aici eu sunt vedeta”

Connect-R vine cu mama și tata, la “Aici eu sunt vedeta”

17 Oct 2017   •   18:12
Connect-R vine cu mama și tata, la “Aici eu sunt vedeta”

Connect-R vine joi, 19 octombrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, să îi pună în dificultate pe Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin, cele trei celebrități care vin alături de copiii, respectiv nepoții lor, în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman.  

Connect-R va fi însoțit de părinții săi, care vor povesti o întâmplare din copilăria fiului lor. Cele trei vedete din platou vor trebui să ghicească deznodământul povestirii, iar cine va nimeri varianta corectă va câștiga punctele puse în joc la această probă.

Astfel, doamna Mihalache își va aminti cum i-a lăsat într-o zi o bancnotă de 25 de lei micuțului Relu, care pe atunci avea șase ani și jumătate și nu-și spunea Connect-R, ca să cumpere două franzele. Când s-a întors acasă de la serviciu, doamna Mihalache a văzut cum toți copiii din bloc mâncau Eugenii.

Ce s-a întâmplat de fapt și ce rol a avut Relu, alias Connect-R, în toată această poveste, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 19 octombrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

 

 

 

×
Subiecte în articol: connect-r