x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Copii de politicieni

Copii de politicieni

17 Apr 2004   •   00:00

Prezentatorul Mihai Gainusa, actorul Silviu Biris si interpretul Andrei Plumb sunt cele trei vedete care provin din familii de politicieni. Insa, doar Andrei a calcat pe urmele mamei, devenind membru PSD.

Ii pare rau ca are tata primar

Carcotasul Mihai Gainusa a patimit, anul trecut, din cauza tatalui sau, Anghel Gainusa, primar al comunei Maneciu. Acesta fusese implicat intr-un scandal legat de cateva vile construite ilegal pe terenurile de lux din jud. Prahova, astfel ca si Mihai a fost luat la rost de catre ziaristi. Drept urmare,Carcotasul s-a gandit sa-si convinga tatal sa se retraga din politica: „Sper ca nu va mai candida si in acest an pentru postul de primar. Mai mult, sper ca tatal meu sa iasa din politica. Mi-a facut mult rau povestea de anul trecut, asa ca e mai bine sa stea acasa, sa se odihneasca", spune Mihai.

Plumbul a ajuns si in muzica house

In ceea ce-l priveste pe actorul Silviu Biris, pe care il stiti din celebrul film „Crucea de piatra", si el are un tata primar, si tot membru PSD: „Tatal meu, Teodor Biris, este primar al Snagovului. A avut pana acum doua mandate, iar acum candideaza din nou pentru aceeasi functie. Din pacate, dupa ce a devenit PSD-ist, nu a mai avut timp de mine si doar la greu m-a ajutat. Faptul ca este politician m-a cam incurcat in viata de artist. Nu intentionez sa-i calc pe urme", concluzioneaza Silviu. Interpretul Andrei Plumb, din trupa house @Mix, este nimeni altul decat fiul PSD-istei Rovana Plumb, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. Andrei este mandru de mama lui, care inca il mai finanteaza si, in comparatie cu ceilalti, artistul chiar a devenit membru PSD. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden