x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Craciun VIP

Craciun VIP

20 Dec 2004   •   00:00

PLANURI - Vedetele muncesc de Sarbatori

Sarbatorile de iarna sunt prilej de bucurie pentru toata lumea, chiar si pentru artisti, desi acestia se sacrifica in aceasta perioada de dragul altora. Datoria inainte de toate!
ROXANA I. ANCUTA

VOIE BUNA. Grupul colindatorilor de la RBA: Gheorghe Turda, Steliana Sima si Etnic
Fuego: "De Craciun voi canta, pentru ca ma voi afla in turneul «Impodobeste, mama, bradul», care dureaza pana pe data de 29 decembrie si va presupune prezenta mea in mai multe orase din tara: Barlad, Vaslui, Adjud, Bacau, Targoviste, Constanta, Ploiesti. Imi voi lua o luna de vacanta in ianuarie. O urare pentru toti romanii: Liniste, pace si sanatate pentru toti".

GINA POP: "Voi petrece Craciunul la o cabana din Dej, alaturi de niste prieteni intimi. Am refuzat cantarile in aceasta zi tocmai pentru ca tin mult ca aceasta sarbatoare sa mi-o petrec asa cum imi doresc eu. Revelionul, in schimb, il voi petrece cantand. Urarea mea pentru romani: Cand Steaua sus rasare,/ Primiti din departare/ Cel mai frumos colind si-anume/ Cand a venit Iisus pe lume".

STELIANA SIMA: "Voi petrece Craciunul la Craiova, unde am de sustinut un spectacol, iar apoi voi pleca la Alba-Iulia pentru niste filmari. Cu familia si cei dragi voi petrece urmatoarele zile de Craciun. Urarea mea pentru romani: Sanatate, liniste si pace in casele si in sufletele tuturor crestinilor!".

ROMANCUTZE: "Ziua de Craciun o vom petrece departe de cei dragi, fiind foarte ocupate cu concertele. Le uram tuturor celor care ne asculta un Craciun fericit si le dorim sa primeasca de la Mos exact ce si-au dorit".

ETNIC: "Bineinteles, de Craciun vom darui cadouri celor dragi, iar pentru a face acest lucru ne vom rupe putin din timpul si asa destul de incarcat, mai ales ca vom sustine trei spectacole in acea zi. Ne iubim fanii, deci consideram ca este darul nostru pentru ei".
×
Subiecte în articol: craciun antimonden