x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Criss și Vlad sunt de 5 ani #happy împreună!

Criss și Vlad sunt de 5 ani #happy împreună!

22 Mar 2017   •   20:50
Criss și Vlad sunt de 5 ani #happy împreună!

Criss și Vlad, protagoniștii iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce se difuzează de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica de la 19:00 la 20:00, pe Happy Channel, au aniversat 5 ani de când formează un cuplu.

Cei doi tineri s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit, iar de atunci trăiesc… o iubire ca în filme. La aniversarea lor de 5 ani, Vlad a surprins-o pe Criss cu un buchet de flori impresionant și un tort delicios și-au făcut un cadou cu o simbolistică specială. Mai mult decât atât, în această zi emoționantă, fanii i-au felicitat și le-au transmis mii de mesaje frumoase.

“Anul acesta am sărbătorit cei 5 ani de relație cu un film romantic, “Frumoasa și bestia”, cu un buchet superb de flori și un cadou extrem de emoționant. Ne-am dăruit unul altuia brățări identice ce simbolizează promisiunile de iubire infinită pe care ni le-am făcut.  Am împlinit 5 ani de momente frumoase, iubire, răbdare și întelegere, așa că am sărbătorit și cu un tort de ciocolată cu fructe, ca sa ne fie cât mai dulce viața împreună :)”, spun Criss și Vlad.

Fanii lui Criss și Vlad pot afla mai multe despre aniversarea simpaticului cuplu, de pe blogul lor: http://weare1.ro/cu-tine/.

iSerialul de la Happy, primul serial din România filmat cu telefonul mobil, din distribuția căruia fac parte: Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru, are o acoperire de 360 de grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Așadar, episoadele iSerialului vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

Iubește! Be happy!

 

 

×
Subiecte în articol: happy channel