x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu Directia 5 in balon

Cu Directia 5 in balon

15 Apr 2004   •   00:00

Directia 5 va sparge gura targului cu noul videclip filmat pentru piesa „Am invatat sa ascult" si regizat de Dragos Buliga.

Iata care este povestea: componentii trupei pleaca din studioul de inregistrare la o plimbare cu masina (au inchiriat una decapotabila). Plimbarea continua cu o calatorie cu balonul. Din pacate, frumosul voiaj se sfarseste brusc pentru ca ei cad in mijlocul campului. „A fost cea mai palpitanta filmare din viata mea", spune Marian Ionescu, trecut pentru prima data printr-o astfel de experienta. „A fost extrem de interesant. E un sentiment inedit sa vezi si sa simti miracolul acestui zbor cu balonul. Am zburat aproape doua ore, 400 de metri, iar in jurul nostru plana un avion din care s-a filmat. Aceasta piesa este un plus de energie pe care grupul nu l-a mai adus de mult timp pe piata muzicala."

Filmarile au durat patru zile, au avut loc langa comuna Clinceni si la Teatrul National, iar pe parcursul lor, membrii formatiei au incercat toate sentimentele, de la teama si pana la extaz. Inregistrarile nu au fost lipsite de peripetii. Din cauza conditiilor meteo si-au schimbat traseul pentru ca vantul sa nu-i aduca in oras. Caderea cu balonul a avut loc undeva la intamplare, pe camp, si echipa de filmare a fost nevoita sa „alerge" cu masinile pe pamantul proaspat arat, asa ca automobilele au ajuns toate in service, la reparat. (Roxana I. Acuta)

×
Subiecte în articol: antimonden