x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu fite - Si-a luat itari de 1.000 de euro

Cu fite - Si-a luat itari de 1.000 de euro

28 Mai 2004   •   00:00

Chiar daca si-au vandut articole din propriile colectii, designerii romani si-au umplut bagajele la loc, caci au avut pe ce sa "spanzure" bani la Monte Carlo.

Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu si George Hosbota au imbinat, saptamana trecuta, utilul cu placutul. Designerii romani au facut plaja in Franta si-au prezentat colectiile la Monte Carlo. Romanii s-au cazat in statiunea Juan le Pins, la aproape 15 kilometri de Cannes.

GOL PUSCA. Doua seri la rand, ai nostri au prezentat colectiile in celebrul club Jimmi’z din Monte Carlo. Mihai Albu a vandut doua perechi de sandale, George Hosbota o rochie, iar Catalin Botezatu era cat pe ce sa plece acasa fara haine. Si asta deoarece s-a gasit cineva care a vrut sa-i cumpere intreaga colectie, cu accesorii cu tot. Chiar daca suma oferita era mai mult decat frumusica, Bote nu s-a lasat induplecat. Mai ales ca urma sa plece in Asia, la Bali Fashion Week. Laura Olteanu s-a intors acasa cu toti chilotii. Caci lenjeria intima prezentata era facuta pe dimensiunile modelelor si nu pe formele doamnelor trecute de 40 de ani, care au vizionat prezentarea.

SUVENIRURI. Laura Olteanu si-a cumparat o geanta Chloe, in valoare de 530 de euro, Mihai Albu o pereche de jeansi Richmond, George Hosbota o multime de tricouri si accesorii masculine, iar Botezatu o pereche de jeansi, un tricou si pantaloni in valoare de 1.000 de euro. Spre deosebire de ceilalti, care au preferat sa colinde magazinele, Bote n-a ratat nici o zi de plaja, asa ca s-a prajit ca un pui la rotisor. El s-a intors in tara, dar n-a stat decat cateva ore, dupa care a luat avionul spre Singapore. Delegatia romana, formata din cei patru designeri si 15 manechine, a participat la "Roumanian Fashion Pary", organizata de ANAM Romania si Space Music & Film. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden