x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden CU GREUTATE / Burţile anului 2008

CU GREUTATE / Burţile anului 2008

de Catalina Iancu    |    24 Dec 2008   •   00:00

Sunt gravidă, deci exist! Sub acest motto şi-au făcut publicitate, în 2008, o bună parte din vedetele şi vedetuţele show-biz-ului, dive cu greutate, care mai de care mai umflate, mai “gogonate”, mai pofticioase sau mai mofturoase.



Invazie de VIP-uri gravide, anul acesta, în show-biz. Anamaria Prodan, Nicoleta Luciu, Corina, Carmen Trandafir au lungit, de curând, lista mamelor celebre cu bebeluşi celebri. Toate s-au situat, timp de nouă luni, în “Top Însărcinată Mediatizată”. Au mai rămas cu... burta umflată taman de Sărbători: Andreea Spătaru, Andreea Bănică, Adelina Chivu şi Crina lu’ Ogică, aşa că 2008 a fost supranumit şi “Anul gravidelor”.

Deci, ele au dus greul, adică sarcina, iar ei, tăticii, s-au pregătit de... asistat, de filmat sau... de leşinat. Durul Ionuţ Iftimoaie era “antrenat” să leşine de fericire, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Maria, soţia luptătorului, a fost una dintre cele mai distinse gravide. La fel şi Consuelo Mutu. Frumoasa dominicană a născut-o în luna mai pe Maya, sora Adrianei.

POHTA CE-AU POHTIT
Mihaela Cernea n-a pierdut vremea. Nici nu împlinise Leon trei ani, că “barza” i-a adus o surioară, pe Leia, chiar anul acesta. Mare minune mare şi la Ileana Lazariuc! Crigănuţa a adus în imperiul Ţiriac primul moştenitor, pe care l-a născut la Paris. A (dez)minţit ce-a (dez)minţit, până când a început să i se vadă burta.

Andreea Liptak a lipsit de pe sticlă în vară. Motivul? A însărcinat-o Răzvan Spiridon cu o grea misiune. Adică... n-a fost chiar atât de grea ca la prima fetiţă, Maia. Ci la micuţa Sofia a fost mai uşor.

Roxana Ciuhulescu a fost foarte calculată: a stat, şi-a aşteptat, şi-a programat. Să-i facă soţului cadou un copil chiar de Valentine’s day. Iar Ana Cleopatra, fetiţa, n-a avut nimic împotrivă.

Papi Alexandru Papadopol şi-a luat porecla în serios după ce Ioana Ginghină i-a dăruit-o pe Ruxandra, în luna august.

Roxana Iliescu şi-a plimbat burta prin reviste până când a născut-o pe Ana Vanessa. Monica Columbeanu i-a “donat” hainele de gravidă Roxanei. Că doar şi ea a purtat la rândul ei hainele Annei Lesko sau pe cele ale lui Blanche, aşa că... dar din dar se face rai şi în rândul vedetelor însărcinate.

“Grasă şi frumoasă.” Aşa s-a descris soţia lui Laurenţiu Reghecampf pe timpul sarcinii. Anamaria Prodan se rotunjise binişor, acumulând 20 kg până în luna a 7-a. Medicii i-au spus că este un uriaş, de aceea îl alinta “Guliver”. Bebeluşul a venit pe lume la începutul lunii septembrie.


Gravidă, Nicoleta Luciu era de nerecunoscut. Încă de la început spunea că are o poftă nebună de mâncare, făcându-şi provizii şi noaptea, pe noptieră. Celebra mămică-iepuraş playboy şi-a plimbat burtica până în Ungaria, la Budapesta, unde a şi născut.

Apoi, Cristina Coca şi Corina Ciorbă au povestit ce-au dorit sau ce-au poftit.

Vorba cântecului: te-am văzut, ai născut, ce rămâne de făcut?!

La modă

E la modă să apari gravidă pe podium. Nici n-a apucat să se vadă bine încărcătura “materială” şi emoţională, că Andreea Bănică (foto) a şi purces pe catwalk să arate că s-a produs marea modificare. Greţuri, vărsături, ameţeli, toate au fost povestite cu lux de amănunte pe la tv şi prin tabloide. Andreea Spătaru a luat-o şi ea pe acelaşi drum, dezvăluind totul despre crampe, pofte, stări de oboseală sau de plictiseală. Şi Crina lu’ Ogică zice că e însărcinată. Sperăm să fi tras lozul norocos. Sanda Ladoşi se grăbeşte să aducă pe lume cel de-al doilea copil, iar Adelina Chivu a început, şi ea, numărătoarea inversă. Deja doctorii i-au interzis să mai călătorească pe calea aerului, aşa că prezentatoarea tv şi fotbalistul Cristi Chivu vor petrece Sărbătorile în Italia. Mai puţin norocoase au fost regina RN’B şi colega lui Florin Salam. Cristina Spătar s-a chinuit tot anul, în toate felurile şi-n toate poziţiile să rămână însărcinată, dar nu a reuşit până acum, nici pe cale naturală, nici artificială. Cea mai nefericită însă este Daniela Gyorfi. După ce a rămas gravidă la 40 de ani, interpreta a dus sarcina doar până la trei luni. La un control de rutină, medicii i-au dat vestea tristă: sarcina s-a oprit pur şi simplu din evoluţie, iar interpreta a fost nevoită să facă un avort. Lovitura este cu atât mai grea cu cât ea şi partenerul îşi făceau planuri mari. Poate data viitoare va fi cu noroc.

“A doua oară cred că Dumnezeu a vrut să aflu ce înseamnă de fapt pentru femeile normale «să fii gravidă» şi mi-a dat totul. Greţuri dimineaţa, la prânz şi seara, ameţeli, dureri de spate, schimbări de dispoziţie”
Roxana Iliescu


“Chiar din primele luni de sarcină am cumpărat pentru Leia multe hăinuţe, dar o parte sunt şi de la frăţiorul ei, care nu a apucat să le îmbrace”
Mihaela Cernea

×
Subiecte în articol: antimonden