x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum se pregatesc vedetele pentru iarna

Cum se pregatesc vedetele pentru iarna

22 Oct 2004   •   00:00

Ca orice muritor de rand, si vedetele au grija de casa, dovedindu-se a fi adevarate gospodine. De pilda, Zina Dumitrescu si-a umplut camara cu gogosari, iar Anca Turcasiu si-a zugravit singura apartamentul.

CRISTIANA MITROI

Click pentru a mari
GOSPODINA. Zina Dumitrescu isi umple camara cu muraturi, preparate cu manutele ei
Anca Turcasiu a inceput din timp pregatirile pentru iarna. Si-a zugravit casa in toate culorile. Spre deosebire de anii trecuti, cand ea cu manutele ei punea si varza, si gogonelele, anul acesta s-a decis sa-si cumpere tot ce-i trebuie in camara. Curatenia si ordinea sunt la ordinea zilei, ea impartindu-si timpul intre cele doua case pe care le are. "Intr-o casa am haine groase, intr-alta am haine subtiri. Mi-e mai usor asa, cel putin stiu unde sa le gasesc."

GOGONELE. Zina Dumitrescu este o gospodina desavarsita. Zilele trecute a trebaluit mai tot timpul prin bucatarie. A pus varza rosie cu conopida, gogonele si gogosari. "De ani intregi folosesc aceeasi reteta, iar gustul muraturilor mele este mereu la fel de bun." In schimb, creatoarea nu prepara zacusca de ciuperci si vinete, pe care o procura de la o prietena din Ramnicu-Valcea. Zina inca nu s-a grabit sa-si innoiasca garderoba de iarna. "Imi mai trebuie niste botine, cum le spun eu. Sunt cizmulite fara toc cu care am sa ma duc la birou". Mereu in pas cu moda, mama Zina o sa-si scurteze doua paltoane vechi pe care o sa le modernizeze cu aceasta ocazia. Lucrurile vechi pe care nu le poarta, designerul le da de pomana femeii de serviciu de la Casa de moda Venus. De asemenea, si manechinele sale beneficiaza de hainele care nu i se mai potrivesc.

SOFERITA. Carmen Trandafir marturiseste cu sinceritate ca nu este deloc specialista in a pune muraturi: "Eu sunt soferita care o duce pe mama la piata sa cumpere tot ce-i trebuie. Nu ma pricep si o las pe ea sa le prepare." Spera ca iarna sa nu fie aspra, pentru ca inca nu a reusit sa-si inchida balconul. Se pare ca masina ei va trebui pregatita pentru anotimpul friguros si, ca atare, o sa-i schimbe cauciucurile si antigelul. Giulia de la Sexxy a pus muraturi, iar zacusca va fi trimisa la pachet de mama ei. Anul acesta intentioneaza sa-si cumpere echipament de iarna pentru munte, adica bocanci si geci groase. Obisnuieste sa dea haine de pomana si crede ca ii merge bine daca ofera lucruri de care ea nu mai are nevoie.

SPECIALISTA

"De ani intregi folosesc aceeasi reteta, iar gustul muraturilor mele este mereu la fel de bun. Am si gogosari, si varza rosie. Pentru la iarna nu mai am nevoie decat de niste botine" - Zina Dumitrescu, designer
×
Subiecte în articol: antimonden iarna