x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cupa Presei la Cantat

Cupa Presei la Cantat

10 Mar 2005   •   00:00

Ziaristii si interpretii isi schimba din nou rolurile. Jurnalistii canta, iar solistii le dau note, la Cupa Presei la Cantat.

Dupa ce au amanat evenimentul din 25 februarie la 1 aprilie, organizatorii s-au gandit sa-i "impace" pe concurenti. Asa ca vor aduce un invitat-surpriza de peste hotare, un mare compozitor si interpret, special guest al festivalului. "Va fi o mare onoare pentru noi. Am primit acceptul si ne-a confirmat oficial participarea, atat in juriu, cat si pe scena, intr-un recital. Surprizele se vor tine lant", ne-au "amenintat" gazdele. Speram sa nu fie o farsa, avand in vedere ca spectacolul va avea loc chiar de Ziua pacalelilor!

ZIARISTII, PE SCENA. Solistul trupei TAXI, Dan Teodorescu (foto), va compune special pentru festival o noua varianta a unei piese din repertoriul formatiei sale. Dupa turneul de "5 stele", Proconsulii promit la randul lor un show si vin cu sonorizarea de-acasa. Nadin Trohin, "fata sihastra" care canta cu Millenium, a acceptat si ea sa apara pe scena la cea de-a treia editie a Cupei Presei. Iar trupa Spin si folkistii Ducu Bertzi si Marius Batu vor canta si ei, bineinteles, in calitate de invitati. Dupa ce au castigat primele doua editii, Claudiu, Ovidiu si Lucian (trupa "20 de ani") s-au decis sa-i mai lase si pe altii sa se afirme, asa ca vor participa in afara concursului. Daca la Eurovision n-a avut loc, proprietarul "garsonierei DP2" isi ia revansa la Cupa Presei. Amfitrionul evenimentului va fi, asadar, Catalin Maruta. In emisiunea sa de la TVR 2 ii va avea invitati pe castigatorii categoriilor, dar si pe marii premianti ai concursului. La Cupa Presei la Cantat s-au inscris 36 de concurenti. Si Jurnalul National va fi prezent, fiind reprezentat de colegele noastre Dana Andronie si Dana Ciobanu. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden