x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dacă e marţi, e Vasile Şeicaru la Crossroads

Dacă e marţi, e Vasile Şeicaru la Crossroads

de Dana Andronie    |    10 Noi 2009   •   00:00
Dacă e marţi, e Vasile Şeicaru la Crossroads
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

"Se aude colorat şi se vede sonor" - spunea Petre Ţuţea. Această senzaţie am trăit-o de câteva ori când scena l-a avut la picioarele ei pe Vasile Şeicaru.

Cântă cu vigoarea pe care numai o viaţă pusă în slujba muzicii o poate da omului cu chitară. Cântă despre dragoste şi viaţă cu sinceritate şi pasiune. Arde de câte ori se află în lumina reflectoarelor.

Astăzi, începând cu ora 21:00, Vasile Şeicaru va fi în Crossroads. Durata şi scopul vizitei? Un concert de două ore, pe bune, la un preţ tot pe bune! Doar 20 de lei. Cezar Ivănescu declara că muzica te ajută să fii mai aproape de Dumnezeu. Ei bine, Vale trebuie să fie un om fericit!

La muzica pe care o are în el şi pe care reuşeşte să o transmită mai departe, cred că s-a aflat de câteva ori mai aproape de Dumnezeu decât foarte mulţi alţi semeni de-ai săi muritori... Cântă cu o bucurie imensă, şi iată că a acceptat să o facă şi în Clubul Crossroads, de pe Calea Moşilor 100.

Dacă veniţi, să nu uitaţi să vă luaţi şi un aparat de fotografiat. Să aveţi dovada că Vale a reuşit să creeze o atmosferă minunată, ca de fiecare dată... Imagini, nu vorbe! "Altădată, voi umbla cu aparatul foto legat de gât, voi cânta, voi filma, voi fotografia! - scria Vale pe site-ul său pentru fanii săi. O să centrez, o să dau cu capul, o să şi apăr dacă o să fie cazul! Nu ştiu de ce nu reuşesc să vă aduc ceea ce doriţi, la timp!

Eu fac tot ce-mi stă în fire, putere şi caracter, bre, da' singur nu prea reuşesc!" Să-l ajutăm, zic! Să-l ascultăm...

×
Subiecte în articol: antimonden