x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Bittman, vecin cu Nicoleta

Dan Bittman, vecin cu Nicoleta

21 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Statutul de vedeta, de cele mai multe ori, este sinonim cu un stil de viata pe picior mare. Multe dintre persoanele publice de la noi, atunci cand vin pe Litoral, se cazeaza la hoteluri cu multe stele, acolo unde nu poate sta oricine. Asa au siguranta ca nu vor fi deranjate de oamenii simpli care, de regula, sunt extrem de curiosi.
CRISTINA OLOGEANU

Pe holurile unui hotel de doua stele ai sanse foarte slabe sa dai nas in nas cu vedete de calibrul lui Dan Bittman sau al lui Nico. Astfel de artisti, de regula, stau in cele de lux, fie ca sunt in vacanta, fie ca organizatorii spectacolelor la care sunt invitati le-au pus la dispozitie niste camere mai acatarii. Atunci cand ai bani, te duci acolo unde nu vin oamenii de rand care sa stea la coada la usa ta, unde personalul este civilizat si instruit sa nu deranjeze musafirii, iar conditiile si serviciile sunt pe masura preturilor.

POZA DE FAMILIE. Fara indoiala, figura vocalistului trupei Holograf este una extrem de usor de recunoscut. Mai ales de catre doamne. Dan Bittman se afla doar de putin timp pe Litoral. Pentru ca este in vacanta cu familia, el nu este inconjurat de colegii lui de trupa. In urma cu doua zile, dupa orele pranzului, cantaretul a inchiriat niste sezlonguri pe plaja Tomis din Mamaia si s-a mutat pe nisip. Ascuns in spatele unor ochelari fumurii, el s-a asezat la bronzat chiar in vazul tuturor, acolo unde valurile se sparg la mal. A fost insotit de iubita sa, Liliana, de cei doi fii ai lor, Alexandru si Patric, si de o doamna. Fara colegii de trupa, fara bodyguarzi. In fata unui astfel de tablou nu am putut rezista sa nu ne jucam de-a paparazzi. Si ne-a iesit.

FORFOTA. Desi pe langa el se perindau oameni mai ceva ca in gara, Bittman nu a fost deranjat de curiosi. El si-a vazut linistit de captarea razelor soarelui, in timp ce Liliana ii supraveghea pe cei doi copii. Cand juniorii au obosit de atata joaca, familia s-a indreptat spre hotel. Mai intai mama si baietii, apoi tatal. Ajunsi in hotel, mare forfota mare printre doamnele care l-au recunoscut.

Prinzandu-l chiar pe picior de intrare in camera lui, o tanara si-a lasat iubitul in urma si a marit pasul pentru a-i cere vedetei un autograf. Dar Bittman a fost mai rapid ca ea si s-a facut nevazut. "Iar l-am ratat", a oftat tanara.

BACSISURI. Ca Dan Bittman este cazat in acel hotel au aflat toti turistii. Numai ca, din pacate pentru ei, cantaretul a parasit cladirea chiar in seara cazarii lui acolo. Nu i-au placut serviciile, sustin gurile rele. De fapt, el voia sa stea intr-unul dintre apartamente. Dar cum nici unul nu era liber, a plecat. Tocmai cand turistii au renuntat sa o mai pandeasca pentru autografe pe Nico in favoarea artistului grizonat. Nico sta in acelasi hotel de la inceputul verii. Turistii s-au obisnuit cu prezenta ei. La fel si chelnerii. Acestia din urma chiar o asteapta cu drag. Mai ales ca nu este infumurata si le lasa bacsisuri babane. "Intotdeauna le las bacsis pentru ca mi se pare ceva normal. Nu au salarii foarte mari", spune cantareata. Ce-i drept, toti care mananca la terasa hotelului respectiv de doua stele, nu platesc in bani, ci in bonuri. Ca la Monopoly.

IN INSPECTIE. Nico sta la hotelul cu pricina inca de la inceputul lunii iunie. "Organizatorii spectacolelor la care particip vara asta mi-au pus la dispozitie camera in alta parte. Insa mie nu mi-a placut acolo. Aici unde stau acum e mult mai bine. Am venit mai intai in inspectie. Mi-au placut conditiile de aici si am ramas", spune Nico. Ba chiar este hotarata sa vina si anul viitor in aceasi loc. De altfel, ea s-a imprietenit cu tot staff-ul. In primele zile, de fiecare data cand iesea din camera, avea in geanta CD-uri pe care le oferea angajatilor care ii cereau autograf. "Mie imi place sa umblu nemachiata. Cred ca nu m-au recunoscut din prima. Dar apoi ne-am imprietenit."

PRIETENI

Vestea ca este colega de hotel cu Dan Bittman a fost primita de Nico de la fiica ei, Alexandra, de 14 ani. Micuta s-a jucat cu Alexandru, fiul "holografului". Alexandra s-a mai imprietenit si cu fiica patroanei. "Intr-o seara voiau sa iasa la un club. Ne-am certat ca eu nu voiam sa le las singure. Daca ar fi mers si chelnerii de la hotel cu ele ar fi fost altceva. De altfel, ea s-a imprietenit foarte tare si cu chelnerii de aici. Este tare prietenoasa", mai spune Nico.

LA CALD

CRISTINA RUS SI ANDREEA BANICA NU SI-AU SPUS "BYE BYE". In ultima vreme, s-a tot vorbit despre o posibila despartire a fetelor de la Blondy. Pana la urma, zvonurile au culminat cu unele articole in presa, in care s-a scris despre desfiintarea formatiei. Imediat, Radu Groza, managerul Blondy, a si trimis un comunicat in care a venit cu o dezmintire: "Andreea si Cristina se simt impreuna mai bine decat oricand. Pregatim lansarea celui de-al treilea single. Materiale solo? Nici gand. Cand am auzit acest zvon… ne-a bufnit rasul pe toti. E o nebunie sa crezi ca cineva ar arunca la gunoi toata aceasta munca de echipa si ar intoarce spatele succesului imens de care se bucura. Andreea si Cristina sunt si vor ramane Blondy inca multa vreme de acum inainte". La randul ei, Cristina Rus spune ca Blondy inca exista si nici gand de despartire. (Roxana I. Ancuta)

ION LACEANU SI PORTAVOCEA. Menestrel de moda veche, maestrul Ion Laceanu doineste cu foc la restaurantul Poienita din Costinesti pentru bunastarea familiei sale. Seara de seara, rapsodul cu parul nins rupe inimile si buzunarele clientilor impatimiti dupa muzica populara. Insa acest trai de huzur a luat sfarsit din cauza patroanei, doamna Mihailescu, deoarece aceasta l-a supus la cazne. Mai exact, in timpul zilei, cand soarele frige pe cer si-n mod normal nea Laci ar trebui sa stea la umbra, rapsodului i s-au trasat niste ordine clare: misiunea lui este aceea de a umbla pe plaja si a anunta prin portavoce ca la restaurantul amintit se fac reduceri de pret de 30 - 40%. Iata ca Ion Laceanu simte pe propria-i piele tabacita de atatea concerte ce inseamna crunta economie de piata. (Horatiu Tudor)

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA - 21 august 2004

Cine ne fredoneaza cu Mamaia 2004

Tablouri din boabe de tamaie

Cu vedere la plaja

Litoralul azi
×
Subiecte în articol: antimonden hotel bittman nico dan