x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dana Rogoz, despre cadoul inedit pe care i-l face în fiecare an fiului ei: “Aş vrea ca la 18 ani să aibă o colecţie”

Dana Rogoz, despre cadoul inedit pe care i-l face în fiecare an fiului ei: “Aş vrea ca la 18 ani să aibă o colecţie”

26 Oct 2017   •   20:15
Dana Rogoz, despre cadoul inedit pe care i-l face în fiecare an fiului ei: “Aş vrea ca la 18 ani să aibă o colecţie”

La 31 de ani, Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită: cu o carieră frumoasă şi o familie aşa cum şi-a dorit mereu, viaţa Abramburicăi este una completă. Chiar de la una dintre cele două constante din viaţa sa, soţul său, Radu, va porni şi interviul pe care acriţa i l-a acordat Florentinei Fântânaru la “Dincolo de aparenţe”: “Avem o relaţie foarte lungă, de 13 ani, am evoluat împreună cumva, nu e ceva ce se poate explica în cuvinte”, va spune Dana, completând: “Am fost doi oameni care n-au avut secrete. Din afară nu cred că părem foarte potriviţi, tocmai pentru că suntem cumva diferiţi. Dar din afară. Când suntem doar noi doi, semănăm din multe puncte de vedere”.

 

Atingând şi subiectul copilăriei, actriţa îi va mărturisi Florentinei: “M-am maturizat prematur. Îţi dai seama că ai îmbătrânit, în momentul în care foarte multă lume îţi spune << vai, dar arăţi mult mai tânără!>>”. Totodată, Dana Rogoz va vorbi şi despre modul în care i s-a schimbat viaţa odată cu o altă copilărie: cea a băieţelului ei, Vlad.

 

“Vlad primeşte foarte multe jucării de la mama. În general, copiii din ziua de azi primesc multe jucării, aşa că noi, părinţii, de ziua lui, nu-i mai luăm jucării, ci în fiecare an îi luăm câte un tablou, ca la 18 ani să aibă o colecţie de 18 tablouri. Oricum restul familiei îi cumpără jucării”, îi va mărturisi Dana Florentinei.

 

Despre momentele grele din copilărie, despre relaţia sa cu Marian Rîlea, despre ambiţiile ei, dar şi despre cea mai nouă pasiune a sa, chitara, îndrăgita actriţă vorbeşte sâmbăta aceasta, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

×