x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ce nu se căsătoreşte Călin Geambaşu cu femeia care i-a dăruit un copil

De ce nu se căsătoreşte Călin Geambaşu cu femeia care i-a dăruit un copil

19 Noi 2017   •   07:48
De ce nu se căsătoreşte Călin Geambaşu cu femeia care i-a dăruit un copil

Călin Geambașu este împreună cu Angi, mama copilului său, de zece ani, însă nu se gândeşte să se căsătorească. Invitat în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, artistul a explicat de ce nu vrea să se însoare.

„Ne-am prins că nu în acte stă treaba. Nu în acte stă dragostea, ci în actele de bunătate şi de iubire pe care oamenii şi le manifestă reciproc. Ideea de căsătorie nu mă convinge, nu îmi spune nimic. Şi ea (n.r. - Angi, mama copilului său) a avut aceeaşi optică: << Pentru mine, actele nu sunt importante >>”, a declarat Călin Geambaşu.

Prezentă în platoul emisiunii, Angi a afirmat că, în faţa lui Dumnezeu, ea şi Călin sunt ca o familie: „Am făcut o logodnă atunci când l-am botezat pe David. Avem logodna în Biserică, însă nu avem acele cununii”.

În plus, femeia a explicat de ce iubitul ei refuză să se căsătorească: „Cred că e plictisit de atâtea nunţi la care merge şi cântă. Vede atâtea mirese în fiecare weekend şi probabil că nu-i mai trebuie”.

„O să râzi, dar când ne-am logodit, primul gând pe care l-am avut în minte a fost: << Dacă e fără căsătorie, spun OK>>”, a încheiat Angi.

×
Subiecte în articol: calin geambasu