x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ce sunt frumoase?

De ce sunt frumoase?

29 Apr 2004   •   00:00

Femeile celebre apeleaza mai tot timpul la trucuri care sa le sporeasca frumusetea. Unele recunosc insa ca abuzeaza de acestea.

Pistol se unge cu autobronzante. Daca vrei sa fii in pas cu moda, e musai sa fii bronzat chiar si in plina iarna. Gina Pistol, vedeta Playboy, nu putea sa nu urmeze sfatul stilistilor. De altfel, bronzul, fie ca e natural sau artificial, o avantajeaza pe blondina cu ochi albastri. Si fiindca nu se poate expune la soare tot timpul anului, foloseste frecvent autobronzantele si merge din cand in cand si la solar. „Folosesc autobronzante de firma si ma impac bine cu ele. Am devenit o adevarata experta in aplicarea lor. La inceput, ma patam mereu, dar acum, dupa atata practica, le aplic impecabil si... fara pata!"

Andreea Raicu are grija de carnatia ei. Vedeta de la Prima TV este una dintre cele mai generoase femei cu propria persoana. Spunem acest lucru pentru ca Andreea aloca un buget serios pentru tot ce inseamna produse de ingrijire a frumusetii. Si, daca buzele carnoase constituiau un motiv de porecla in timpul liceului, nu se poate spune acelasi lucru despre pielea ei. „Am o carnatie foarte frumoasa, asa ca ar fi pacat sa nu am grija de ea. Folosesc multe creme pentru piele si cumpar cam tot ce apare bun si nou pe piata, din aceasta gama", spune Andreea.

Abramburica se scalda in spuma Fosta Abramburica, Dana Rogoz, se da in vant dupa baile cu multa spuma. S-ar putea spune chiar ca exagereaza. „Stau in baie circa o ora si jumatate, pana mi se increteste pielea si simt ca mi se face rau. Cant, vorbesc, ma joc... imi place foarte mult sa stau in cada plina cu apa", spune Dana. Evident, nu-i lipsesc accesoriile: „multe, multea geluri de dus (la o simpla baie foloseste 5 tipuri de geluri), sare de baie, spuma, arome, exfoliante parfumate, creme si uleiuri. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden