x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De la VIP-uri adunate

De la VIP-uri adunate

21 Apr 2004   •   00:00

Botezatu: „Daca aveati originalul, de ce ati mai chemat copia?"

Catalin Botezatu a declarat de multe ori ca nu-l deranjeaza clona sa, Dezbracatu’. Insa el s-a ofuscat cand a dat nas in nas cu copia la o prezentare de moda care a avut loc la Marriott si a refuzat sa mai urce pe scena. Originalul s-a suparat pe organizatori, mai ales ca era vorba de o firma foarte importanta pentru afacerile lui. „Prezentarile de moda sunt pentru mine un lucru prea serios pentru a fi luate in bataie de joc. Daca au chemat originalul, ce nevoie mai era de copie? Nu am nimic cu Dezbracatu’, dar n-am vrut sa fiu partas la aceasta caterinca." (Catalina Iancu)

Fosta Candy pleaca in Tunisia

Fosta bruneta a trupei Candy nu pierde timpul. Dupa despartirea de grupul care a consacrat-o, bruneta se si grabeste sa puna de un album. Giulia promite ca de acum inainte va canta doar live, fiindca i-au ajuns „patru ani de facut playback cu Candy". Din strategia carierei sale solo face parte si excursia de o saptamana in Tunisia, unde va pleca pe 28 aprilie. „Voi face acolo fotografiile pentru coperta albumului meu, dar si un pictorial pentru o revista pentru femei", ne-a spus Giulia. Tanara nu va fi insotita in Tunisia de nici un membru al familiei sale. (Dana Ciobanu)

Buzdugan are o noua meserie: controleaza silicoanele VIP-urilor

Daniel Buzdugan si Ciprian Dinu si-au facut un obicei din a controla vedetele la silicoane. Dupa ce deschizatoarea de drumuri a fost Andreea Balan, o alta starleta s-a lasat pipaita: Oana Zavoranu. Ca de obicei, responsabil cu palparea sanilor a fost Buzdugan. Iar Dinu, care se ocupa de virginitate, n-a mai avut ce proba. A gasit in schimb altceva, si anume buzele senzualei brunete. Tot in direct, la Radio 21, Oana a deconspirat numele cu care se alinta cu Pepe, iubitul ei: „Eu ii spun lui Pipita, iar el imi spune mie viata si iubirea mea". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden