x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De la VIP-uri adunate

De la VIP-uri adunate

17 Apr 2004   •   00:00

Buzdugan a pus mana pe sanii Andreei Balan. Sa mai zica cineva ca Buzdugan nu-i Fat-Frumos cu palosu’ gros! Daniel Buzdugan a cautat-o la silicoane pe Andreea Balan, in direct, la emisiunea „Dimineata de menta". Nici prin minte nu-i trecea prezentatorului ca va pune mana pe rotunjimile Balanei. Dar daca ea l-a invitat s-o pipaie, doar nu era sa rateze o astfel de ocazie. Asa ca si-a strecurat degetele in sutienul vedetei. Dupa care l-a luat gura pe dinainte si a jurat ca sanii interpretei sunt „adevarati 100%". Iar Ciprian Dinu, nu s-a lasat mai prejos si s-a oferit sa-i testeze Andreei si controversata virginitate. Ea n-a avut nimic impotriva. (Catalina Iancu)

Banica jr., reprezentativ pentru etnia rromilor. Pe 8 aprilie s-a sarbatorit Ziua internationala a Rromilor. Cu acest prilej, jurnalistii au primit o brosurica, tiparita de Fundatia Aven Amentza. Ultima pagina gazduia un scurt interviu al lui Madalin Voicu. Dupa ce a evocat amintirea lui Ion Voicu, Madalin a facut cateva precizari, vizavi de talentul rromilor: „Etnia rromilor are o aplecare si un talent deosebit in muzica, in arta, in general. Asistam la un schimb de generatii si ii putem aduce in discutie pe Marcel Pavel si Stefan Banica jr., oameni care au adus, prin traditie si familie, o paleta de culoare aparte, in cultura si in arta romaneasca". (Horatiu Tudor)

Cotabita ii face curte unei doctorite. Ajuns la o varsta, Gabriel Cotabita continua sa creada ca farmecul lui este inca nestirbit. Dupa relatiile cu mult mai tinerele blonde Simona Apreutesei si Delia Pusca, Cotabita si-a intins navodul in curtea unei alte balane. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, de o frumusete distinsa si de profesie medic stomatolog. Denisa, caci acesta este numele ei, lucreaza la cabinetul medical al Guvernului. Cei doi au fost vazuti intr-un bar bucurestean, inconjurati de mai multi prieteni muzicieni ai vocalistului de la VH-2. (Horatiu Tudor)

Mitica Dragomir va fi maine bunic. Presedintele LPF, Mitica Dragomir, si-a vazut, in sfarsit, visul cu ochii: va fi bunic. Nora sa este programata sa nasca duminica, prin cezariana, la Maternitatea Giulesti. Dupa toate probabilitatile, bebelusul va fi baiat, cel putin asa s-a vazut la ecograf. Pe viitorul membru al familiei Dragomir il asteapta o camera de lux: „Mobila am facut-o la comanda, iar restul lucrurilor le-am cumparat din Italia. Si tata i-a pregatit nepotului sau o gramada de daruri", spune viitorul tatic. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden