x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Delia, despre cum petrecea Paștele în copilărie: ”Ieșeam afară cu teneșii buni, abia primiți”

Delia, despre cum petrecea Paștele în copilărie: ”Ieșeam afară cu teneșii buni, abia primiți”

08 Apr 2018   •   17:50
Delia, despre cum petrecea Paștele în copilărie:  ”Ieșeam afară cu teneșii buni, abia primiți”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Să fie un semn sau nu, pentru jurata ”iUmor” Delia cea mai frumoasă amintire de Paște se leagă tot de pasiunea sa pentru modă și, în special, pentru încălțăminte.

            Dacă în prezent Delia preferă să sărbătorească Paștele acasă, alături de cei dragi și să se bucure de felurile de mâncare tradiționale, în copilărie, jurata ”iUmor” avea și un alt motiv de fericire. ”În ziua de Paște ieșeam afară și ciocneam ouă cu ceilalți copii, ne arătam unii altora ce tricou frumos am mai primit. Asta îmi amintesc cu plăcere, când ieșeam cu teneșii buni abia primiți”, povestește Delia.

            În acest timp, comedia atinge cote alarmante cu cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor în această seară.

 

 

×