x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Delia, surpriză extraordinară de ziua sa! S-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon 'iUmor”

Delia, surpriză extraordinară de ziua sa! S-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon 'iUmor”

10 Feb 2017   •   19:39
Delia, surpriză extraordinară de ziua sa! S-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon 'iUmor”

Delia, pe care telespectatorii Antena 1 o vor revedea curând în ipostaza de jurat la „iUmor”, a avut parte ieri, de ziua sa, de o surpriză extraordinară în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon.

Apariția specială a zilei a fost chiar doamna Gina Matache, mama artistei. Delia nu se astepta la această vizită, mai ales că tocmai vorbise în intervenția live de pe scena „iUmor" cu mama sa, care se afla la „Acces direct”, unde era invitată.

Într-o pauză, când jurații așteptau un nou concurent pe scenă, d-na Gina a venit cântând „mulți ani trăiască", însoțită de doi instrumentiști. Artista s-a emoționat, iar mama ei l-a rugat pe Mihai Bendeac să aibă grijă de fiica sa.

Ziua Deliei la filmare a început tot cu cântec, artista fiind aplaudată de publicul iUmor imediat ce a intrat în platou și toată lumea i-a cantat „La mulți ani". Ea a fost felicitată și de colegii de pupitru, Mihai Bendeac și Cheloo, dar și de concurenții zilei veniți să îi impresioneze pe jurați. 

Filmarile celui de-al treilea sezon al emisiunii „iUmor” sunt în toi, iar cei trei jurați sunt în fiecare zi luați prin surprindere de momentele cu care se prezintă concurenții în fața lor. Unii dintre aceștia le-au stârnit hohote de râs, alții i-au făcut să se ridice în picioare și să aplaude, iar alții i-au lăsat pur și simplu cu gura căscată.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

 

 

×
Subiecte în articol: Delia delia matache iumor aniversare jurati