x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detectorul de purici

Detectorul de purici

15 Apr 2004   •   00:00

Perlele Ioanei Moldovan

Partenera lui Cove din emisiunea „Sot si sotie" de la TVR sare din lac in put. Recent, Ioana Moldovan a scos pe gurita niste perle cat ea de mari. „Asa ca o rog pe... sa o aduca langa mine pe Mariana si pe Liliana". Cele din urma fiind doua dintre concurente. Doua, deci. Nu una! Poate data viitoare va reusi sa faca acordul. Si asta nu-i nimic. Ioana i-a luat si ea in brate pe „muschetari". Saracii! Ce s-o fi intamplat cu muschetarii?! Din cate cunoastem noi, exista numai cuvantul muschetari, care provine din frantuzescul mousquet (muscheta), o arma de foc din Evul Mediu. La final, prezentatoarea a pus bomboana pe coliva: „Abia astept sa va revad din nou!". (Roxana I. Ancuta)

Copiii ii spun lucruri Mihaelei Radulescu

Iata ca nu numai la Virgil Iantu copiii spun lucruri trasnite, ci si la Mihaela Radulescu. Dupa ce un invitat a cerut-o in casatorie pe prezentatoare si a evocat niste sani care ajung dintr-o parte-n alta a studioului, mai multi pitici se dau in stamba. Ei au afirmat la unison ca mamicile trag la masea mai mult decat taticii. Nu prea s-au priceput ei sa explice ce-i aia „aspirina saracului". Dar i-a lamurit una dintre fetite: „Este ziarul condus de Mircea Dinescu". In concluzie, cititorii „Aspirinei", chiar si cei minori, sunt mai inteligenti decat ai altor publicatii saptamanale. (Catalina Iancu)

Baietilor de la Ca$$a Loco li s-a cerut pana si tricoul

Cine s-a uitat la ultima editie a emisiunii „Folclorul contraataca", de la Antena 1, a putut observa ca echipa tehnica a muncit din greu. Macar pentru motivul ca a luat cadru cu cadru caseta inregistrata, pentru a cenzura imprimeul de pe tricoul lui Bogdan Muresan de la Ca$$a Loco. Membrii acestei formatii sunt imaginea Puma in Romania, iar pe tricoul cu pricina scria, evident, Puma. Pentru a nu da reclama gratuit, cei de la Antena 1 au fost nevoiti sa bage in ceata imprimeul buclucas. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden