x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detectorul de purici

Detectorul de purici

07 Apr 2004   •   00:00

Willmark a compromis-o pe Andreea Banica

Spre deosebire de alte vedete care fac greseli gramaticale pe banda sau debiteaza fel de fel de ineptii, Wilmark are o scuza. Aceea ca romana nu este limba lui materna. Columbianul are un stil original de a pronunta cuvintele, vorbind fara diacritice. Asta n-ar fi nimic, dar nu stie sensul unor cuvinte. Asa se face ca, din cand in cand, mai da si cate-o duma. De curand a scapat o perla de zile mari. A spus ca Andreea Banica este „compromisa". Imediat ne-am dus cu gandul la revista pentru barbati in care-a pozat aproape goala ori la faptul ca-i blonda si la propriu, si la figurat. Dupa cum ne-am dat seama din context, Wilmark a vrut sa spuna ca Andreea este „combinata", adica are deja un prieten si nu mai e disponibila. Dar pana la urma a comis-o si a... comprimis-o.

Nicoleta Luciu l-a „impaiat" pe Maxer

Alta data, vorbind despre Dinu Maxer, a afirmat ca acesta e „impaiat". Wilmark povestea despre Nicoleta Luciu ca umbla prin casa dezbracata si, din aceasta cauza, a presupus ca iubitul ei e „impaiat". S-a referit la cat de excitat ar fi trebuit sa fie Maxer la privelistea pe care i-o oferea Nicoleta Luciu. Dobrovolski a incercat sa dreaga busuiocul si a zis ca cel mai probabil lui Maxer i s-a... ridicat nivelul adrenalinei. Om trai sa-l vedem vreodata pe Willmark impaiat?

Luciu si Vanghelie: care pe care

Producatorii de la Pro TV au stiut ei de ce nu-i dau prea multe replici de spus Nicoletei Luciu. De cate ori deschide gura scapa cate-un porumbel. Invitata la Mihaeta Tatu, Nicoleta a povestit ceva „despre un film care l-am vazut cand eram mica". Sa fi fost oare dezacordul cu pricina din cauza ca Nicoleta a stat prea mult pe langa primarul Vanghelie, atunci cand acesta a venit la emisiunea lui Teo? Caci si lui a ajuns sa i se spuna „primarul care este", deoarece si el este certat cu acuzativul. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden