x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dezvăluiri neașteptate ale Andreei Marin despre noul său iubit: ”Vrem să rezistăm împreună”

Dezvăluiri neașteptate ale Andreei Marin despre noul său iubit: ”Vrem să rezistăm împreună”

13 Apr 2018   •   11:10
Dezvăluiri neașteptate ale Andreei Marin despre noul său iubit: ”Vrem să rezistăm împreună”

Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și vorbește deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă.

Andreea Marin mărturisește că weekend-urile în care se deconectează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei sunt o necesitate.

”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, spune Andreea Marin.

Imagini superbe din locuința Andreei  Marin, dar și povești din trecutul și prezentul vedetei, telespectatorii vor putea urmãri duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: andreea marin