x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Diana Lascarescu s-a despartit de Peter Imre

Diana Lascarescu s-a despartit de Peter Imre

de Adrian Vaduva    |    05 Iul 2005   •   00:00
Diana Lascarescu s-a despartit de Peter Imre

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea TVR 2 Diana Lascarescu si omul de afaceri Peter Imre a luat sfarsit. Dupa aproape doi ani de iubire, Diana s-a hotarat sa se separe de Peter.

Diana Lascarescu l-a intalnit pentru prima oara pe Peter Imre pe malul marii. Dupa cum a marturisit insasi vedeta teverista, niciodata nu ar fi crezut ca vor deveni iubiti. Primul pas a fost facut de boss-ul de la Phillip Morris, care a sunat-o pe frumoasa prezentatoare pentru a-i spune ca o urmareste zilnic la televizor.

ADIO! Dupa trei luni in care au vorbit zilnic la telefon, Diana a fost convinsa sa viziteze impreuna o manastire. Acesta a fost inceputul unei iubiri, despre care se credea ca va dura o vesnicie. De altfel, nimeni din anturajul cuplului nu se astepta la un asemenea deznodamant. Majoritatea prietenilor numarau zilele ramase pana cand Diana Lascarescu si iubitul sau vor face pasul cel mare si se vor casatori. Deloc surprinzator, daca tinem cont de faptul ca omul de afaceri i-a cerut mana crainicei TVR inca din prima luna in care s-au cunoscut. Numai ca, in loc de aparitia in fata ofiterului de la starea civila, prezentatoarea si-a luat hainele din apartamentul in care locuiau si l-a parasit pe Imre. Se pare ca motivul unei asemenea decizii drastice este gelozia exagerata a lui Peter, pe care si simplele conversatii ale iubitei sale cu un alt barbat il deranjau din cale-afara.

DECIZIE IREVOCABILA. Chiar daca nu a vrut sa dezvaluie cauzele care au dus la ruptura dintre ei, Diana Lascarescu ne-a confirmat ca s-a hotarat sa-si paraseasca iubitul. "Este adevarat ca eu si cu Peter ne-am despartit pentru totdeauna. Nu cred ca sunt importante motivele acestei separari, intrucat sunt probleme personale care ne privesc doar pe noi doi. Nu cred ca-i intereseaza pe ceilalti oameni de ce nu mai suntem noi impreuna", ne-a marturisit vedeta teverista. De altfel, Diana ne-a mai zis ca aceasta este o decizie definitiva si irevocabila. Iar Peter Imre s-a abtinut de la orice comentariu, spunandu-ne ca nu are nimic de declarat. Si uite-asa inca o poveste de dragoste se termina, dar nu cu happy-end. In loc de o nunta ca-n basme, lumea mondena este martora unei despartiri, fara invinuiri de o parte sau de cealalta, in public.

O FEMEIE DE CARIERA
Diana Lascarescu prezinta la TVR 2 principala emisiune informativa a postului in fiecare zi de luni pana joi, la ora 21:30. Dupa ce a absolvit Facultatea de Drept, sectia Stiinte Juridice, a facut masteratul in Drept International si a intrat si la Colegiul National de Aparare. Timp de un an a lucrat la TVRM, unde si-a facut ucenicia, iar apoi, in urma unui concurs, a ajuns in curtea televiziunii nationale, unde, din noiembrie 2002, se intalneste seara de seara cu telespectatorii TVR 2, la Telejurnal.
×
Subiecte în articol: antimonden diana