x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dictatorul Maduro a primit sabia de samurai de la Steven Seagal

Dictatorul Maduro a primit sabia de samurai de la Steven Seagal

05 Mai 2021   •   10:19
Dictatorul Maduro a primit sabia de samurai de la Steven Seagal
Sursa foto: Sursa: Facebook

Cunoscut drept un apropiat al „băieților duri” aflați la conducerea Planetei, vedeta filmelor de acțiune de la Hollywood, Steven Seagal, i-a făcut o vizită președintelui venezuelean, Nicolas Maduro, căruia i-a dat cadou o sabie de samurai.

Erou al unor superproducții din anii ’80 și ’90, precum „Greu de ucis” și „Sub asediu”, actorul a apărut marți la televiziunea națională din Venezuela, înmânându-i lui Maduro katana, iar acesta din urmă a „despicat văzduhul” de căteva ori, în biroul oficial unde a primit cadoul, relatează AFP.

Îmbrăcat în negru din cap până în picioare și fără masca obligatorie în perioada de pandemie, Seagal a dat din cap aprobator la mișcările dictatorului venezuelean, dar l-a avertizat când acesta și-a apropiat degetele de tăișul sabiei.

În deceniile care au urmat apogeului actoricesc atins la Hollywood, Seagal s-a dovedit un suporter extrem de vocal al președintelui rus, Vladimir Putin, și și-a exprimat sprijinul și față de controversatul lider filipinez, Rodrigo Duterte. De altfel, Seagal a primit cetățenia rusă în 2016, iar Putin i-a înmânat personal actorului pașaportul acordat de Rusia, în cadrul unei ceremonii televizate.

Realegerea lui Maduro în funcția de președinte, în anul 2018, este considerată o fraudă de proporții de către Occident, care l-a sancționat deja în câteva rânduri pe cel etichetat drept „dictatorul din Caracas”.

×
Subiecte în articol: steven seagal