x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din culisele mondene - Ce s-a intamplat in spatele cortinei show-biz-ului, in 2006

Din culisele mondene - Ce s-a intamplat in spatele cortinei show-biz-ului, in 2006

de Catalina Iancu    |    22 Dec 2006   •   00:00
Din culisele mondene - Ce s-a intamplat in spatele cortinei show-biz-ului, in 2006

Nu numai noi le-am facut surprize intervievatilor nostri, ci si ei noua. Va prezentam in cele ce urmeaza secrete din culisele concertelor si interviurilor realizate in 2006.

Ce s-a intamplat In spatele cortinei show-biz-ului, in 2006. Nu numai noi le-am facut surprize intervievatilor nostri, ci si ei noua. Va prezentam in cele ce urmeaza secrete din culisele concertelor si interviurilor realizate in 2006.

Si anul acesta, Fundatia Phoenix a adus trupe mari si tari. Prima dintre ele, Soulfly, a carat in spate (in spatele autocarului de turneu) 40 de tone de echipamente speciale! Organizatorii au aflat ca Max Cavalera si-ar dori un tricou cu echipa nationala de fotbal a Romaniei, asa ca s-au facut luntre si punte sa i-l procure. Aceeasi fundatie i-a adus la Bucuresti pe Yamato - the Drummers of Japan. O trupa prea mare pentru un… teatru atat de mic ca "Ion Luca Caragiale". Degeaba au intors-o pe toate partile, ca toba mare nu incapea sub nici o forma pe usa Teatrului National, acolo unde urma sa aiba concertul. A fost nevoie sa fie daramat un perete pentru ca toba buclucasa sa fie introdusa in sala. Si tot Mircea si Paul Nanca i-au adus pe Uriah Heep (penrtu a patra oara) in Romania. Au nimerit britanicii Aradul, dar cat pe ce sa nu mai poata pleca: autocarul s-a stricat si trupa a ramas in drum. In drum… spre Budapesta. Organizatorii romani si prietenii lor unguri s-au dat peste cap pentru ca artistii sa gaseasca bilete de avion la Londra in ziua zborului. Si au reusit.

OSPITALITATE. In culise la Lake of Tears s-a ras cu lacrimi! Suedezii ne-au povestit, pronuntand perfect romaneste, ca la restaurantul Nicoresti au fost serviti cu "Pizdulice". Si noi ne-am mirat, dar chiar este un fel de mancare traditional. Mai pe romaneste (decat atat nici nu se poate povesti), este vorba despre vagin de vaca. Nu stim daca le-a placut mancarea, dar oricum, s-au amuzat teribil de aceasta delicatesa. Inainte de sosirea la Bucuresti, Johan Edlund i-a atentionat pe romani: "Pregatiti usturoiul, noi va aducem metalul". Au pregatit oamenii usturoiul, dar castronul s-a golit cat ai zice peste. Iar Tiamatii au mai cerut. Si-au dat gata inca trei boluri de mujdei. What a day!!! Dar cea mai tare experienta de culise a fost la Therion. Timp de o saptamana, suedezii au repetat impreuna cu orchestra si corul Academic Radio. Inchipuiti-va aproape 200 de oameni, de toate natiile, in studioul 8 al Radiodifuziunii! Una dintre soprane a repetat de zeci de ori o bucata din "Lemuria", iar cand in sfarsit i-a iesit asa cum voia, intreaga orchestra a izbucnit in urale, mai ceva ca la congresele lui nea Nicu. Cativa au aprins si brichetele!
Peripetii
Iata si cateva momente de aur din culisele videoclipurilor realizate anul acesta. Kripton a filmat la hotelul de gheata de la Balea Lac clipul "Ma prefac in ploi". Iar artistii s-au prefacut in sloi, de frig ce era. Aveau de gand sa mai traga inca un clip, dar pana cand s-au hotarat s-a topit hotelul! Hara a filmat pe un lac, iar violonistul si-a scapat arcusul in apa. Si era cat pe ce sa se duca dupa el. Teo de la Velvet a fost la un pas sa se spanzure in timpul filmarilor la "Minte-ma frumos". Noroc de "calau" c-a prins-o la timp. A tu(r)nat si i-a adunat! In timp ce inregistrau "Toarna, Neago, toarna", Haiducii au patit-o si ei: Catalin a fost batut de-adevaratelea, iar lui Cristi, colegii i-au ars umarul, din neatentie.
Profesionistii
Nimeni n-ar fi crezut ca "Tarul modei romanesti" s-ar putea prabusi vreodata. Si totusi, Catalin Botezatu a picat din studioul Corinei Danila, mai ceva ca Emil Boc. Adica de la doi metri! Designerul si-a rupt piciorul in direct, dar a ramas in platou, desi avea blugii sfasiati, iar sangele i se scurgea pe podea. Bote a "tratat" cu doctorii sa-i puna un gips mai subtire, caci peste cateva zile avea in program "Bucharest Fashion Week" si n-avea nici un gand sa stea la pat doua saptamani. Asadar, la conferinta de presa care a precedat evenimentul, Botezatu a venit schiopatand. Mirela Vescan, regina machiajului din Romania, ne-a acordat, la randul sau, un interviu. Cu o mana o machia pe Daniela Nane, cu alta le ruja pe fetele care stateau la rand si cu alta ne raspundea la intrebari!

×
Subiecte în articol: antimonden