x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dinescu, al doilea rege

Dinescu, al doilea rege

08 Apr 2004   •   00:00

Revista VIP si-a facut si pe luna martie treaba. Mai exact, i-a premiat pe cei mai buni. Personalitati din diverse domenii s-au ales cu diplome de merit.

Nu numai Andreea Marin ne poate oferi surprize. Marius Tuca, directorul cotidianului Jurnalul National, a fost „Surpriza lunii".

Jos palaria!

A castigat acest premiu datorita evolutiei spectaculoase a ziarului pe care-l conduce. Organizatorii i-au gasit un prezentator pe masura, in persoana lui Mircea Dinescu. Posesorul „Aspirinei saracului" a tinut un discurs atat de incitant, incat actrita Rodica Popescu Bitanescu si-a lasat sotul la masa si a venit aproape de scena. Acolo a si ramas pana ce premiantul a plecat la emisiune. In ultimul timp, Mircea Dinescu nu se mai desparte de o palarie neagra cu borul cat o oala de cinci kilograme. „Ce face un taran cand vine in Bucuresti? Cauta alt taran. Asa am ajuns eu, taran din Slobozia, sa-l cunosc pe Tuca din Caracal. Cine ar fi crezut ca Tuca, cel care scria poezii, ar putea ridica tirajul unui ziar la 300.000 de exemplare", a spus Dinescu, scotandu-si palaria in fata directorului. Dar numai pentru o clipa. Mai mult chiar, nu s-a putut abtine sa nu se intrebe retoric ce-a patit Marius Tuca de a ajuns la o asemenea performanta: „L-o fi lovit fulgerul prin Caracal? Sau caruta?". A tinut neaparat sa fie alaturi de Marius Tuca: „Am venit special pentru el, asa cum a venit regele Mihai de la Versailles pentru Adrian Nastase".

Cu CD-ul in gentuta

Aurelian Temisan a fost invitat sa cante pentru premianti. A venit singur, numai cu o geanta pe umar. A tinut-o atat de aproape de el, incat ai fi zis ca-i iubita lui, Monica Davidescu. Cand s-a suit pe scena, ne-am dat seama la ce i-a folosit gentuta. Avea in ea CD-ul pentru playback! Iar George Mihaita parca venise direct de la coafor, caci podoaba capilara lucea a proaspat vopsit. In schimb, Horatiu Malaele nu si-a gasit linistea pana nu a spus ceea ce avea de zis: „Gala Uniter este o microintreprindere..."

Nici n-a dat bine coltul ierbii, ca VIP-urile au inceput sa scoata nasul pe la evenimentele mondene. Asa se explica si prezenta multor vedete pe metru patrat: Cornel de la Stigma, care n-a iesit deloc din cuvantul sotiei, Andreea Raicu, o domnisoara grabita pentru ca avea intalnire cu Fratele cel Mare, Dan Teodorescu, Diana Lascarescu si Peter Imre, care si-au gasit cu greu loc in sala, Ruxandra Sararu, Gheorghe Turda, Ducu Bertzi, Rocsana Marcu si Catrinel Sandu.
Dana Andronie, Catalina Iancu

Premiile VIP

Premiul pentru contributia istorica la dezvoltarea Romaniei: Guvernul Romaniei; Omul lunii: Eugen Plesca; Evenimentul lunii: Pasarea maiastra - Omagiu Mariei Tanase - Liza Pananit; Surpriza lunii: Jurnalul National - Marius Tuca; Mass-media: Finala Nationala Eurovision - Romania 1; Publicitate: Campania „Ce le innebuneste pe femei" - Ogilvy; Premiul special: Ruxandra Sararu; Premiu special: Phillip Morris; Managerul lunii: Omar Hayssam; Arte: Horatiu Malaele si George Mihaita

×
Subiecte în articol: antimonden