x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DJ-ul Vali Barbulescu sau Barba Albastra

DJ-ul Vali Barbulescu sau Barba Albastra

de Simona Ecovoiu    |    06 Dec 2005   •   00:00
DJ-ul Vali Barbulescu sau Barba Albastra

Barbulescu o fi prescurtarea numelui legendarului Barba Albastra, cel despre care se spunea ca punea pe jar inimile domnitelor? Caci si Vali, DJ-ul postului KISS FM, a facut de-a lungul timpului victime printre femei. Asa a devenit si el celebru!

Daca e sa ne luam dupa look-ul fostelor iubite, ne este aproape imposibil sa realizam portretul-robot al femeii preferate. Vorba cantecului: "Blonda sau bruna, imi e totuna".

DOUA BALANE. Dupa divortul de Irene Parvu, prezentatoarea rubricii "Horoscop" (B1 TV), junele prim al mass-media romanesti s-a afisat cu Delia, Bebelusa bruneta care presteaza pe masa glumetilor Huidu si Gainusa. Dar nu e singura bruneta din panoplia iubirilor sale, caci, daca e sa dam oleaca timpul inapoi, el a mai tanjit si la nurii solistei Lili Sandu. Fosta lui sotie era blonda, dar despre inca doua balane s-a mai scris in presa. Este vorba despre Catalina Toma. Si a mai fost una: Jojo. Nonconformist cum il stim, Vali nu s-a sfiit sa dea din casa. Cu Irene a avut, intr-adevar, cea mai lunga relatie, de aproape patru ani. Parea o poveste de amor fericita, cel putin un astfel de aer afisau in public, dar cine statea cu urechea lipita de usa casei lor, pentru a afla adevarul gol-golut? Irene este o femeie educata, scolita si provine dintr-o familie de afaceristi, cei doi avand, dupa spusele lui, "o relatie bine pusa la punct".

Presa l-a taxat adesea cum ca ar fi fost interesat si de averea fetei, beneficiind de vacante la Paris, plus o sedere confortabila, pe parcursul casniciei, in vila socrilor. Despre Catalina Toma a avut multe cuvinte de lauda: "Este foarte talentata si o consider cea mai buna voce feminina din tara". Era totusi o persoana introvertita, gen ce nu s-a "pupat" cu stilul lui vulcanic. Cu Jojo, treaba a stat un pic altfel, caci si blondina are personalitate. Se zvonea la un moment dat ca l-ar fi facut cu ou si cu otet intr-o parcare, in vazul lumii, si ca n-au ramas impreuna din cauza geloziei ei. Pe cine sa crezi? Amandoi se lauda ca au fost primii care au pus punct agitatei relatii. Motivele? El despre ea: geloasa si certareata. Ea despre el: caracter dificil. Despre Vali Barbulescu se spune totusi ca este un tip educat, cu bun-simt, care stie sa se controleze la vorba si la port chiar si atunci cand este provocat. Si ca, in momentul in care i-a trecut amorul, prefera sa rupa pisica-n doua.

CINE URMEAZA? Si Lili Sandu a avut o scurta idila cu Vali Barbulescu. Au fost mai degraba prieteni decat iubiti, indecisi fiind daca sa continue ori ba relatia. Asadar, ca sa tragem linie, Irene a ramas in casa parintilor, inima lui Jojo a mai batut pentru multi, Lili Sandu s-a lipit de Bogdan Stelea, dar s-a si dezlipit intre timp, iar Catalina Toma cica ar fi dat-o pe yoga. Bebelusa e cea careia acum ii zambeste Vali Barbulescu. Dar pana cand? Urmeaza, probabil, o alta blonda...

APRECIERE
"Catalina Toma este foarte talentata si o consider cea mai buna voce feminina din tara. Pacat ca nu revine pe piata muzicala, ar avea multe de spus. Are si un look interesant. Este unica in felul ei" - Vali Barbulescu, despre Catalina Toma
×
Subiecte în articol: antimonden vali