x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Doliu la Hollywood. Un celebru producător s-a sinucis din cauza carantinei. Este fostul prieten al actriței Liz Hurley

Doliu la Hollywood. Un celebru producător s-a sinucis din cauza carantinei. Este fostul prieten al actriței Liz Hurley

23 Iun 2020   •   13:51
Doliu la Hollywood. Un celebru producător s-a sinucis din cauza carantinei. Este fostul prieten al actriței Liz Hurley

Producătorul de film, Steve Bing, s-a sinucis, cel mai probabil ca urmare a depresiei provocate de carantina impusă de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. În această perioadă a stat singur în casă și nu a avut contacte cu alți oameni, scrie mirror.co.uk.

Fostul prieten al actriței britanice Liz Hurley a murit la vârsta de 55 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000 și au împreună un fiu, Damian, acum în vârstă de 18 ani. 

Bing a sărit, luni, de la geamul apartamentului său, aflat la etajul 27, din zona Century City, Los Angeles. Decesul a fost pronunțat la ora 13.00. Departamentul de poliție din Los Angeles investighează imprejurările în care a avut loc incidentul.

El a avut un succes uriaș la Hollywood după ce a renunțat la cursurile Universității Stanford pentru a-și îndeplini visul de a deveni producător și a fondat compania Shangri-La Entertainment.

A moștenit 600 de milioane de dolari de la bunicul său, care și-a făcut averea ca dezvoltator imobiliar.

Primul film cu bugetul mare al lui Bing a fost hit-ul Get Carter, lansat în 2000 de Sylvester Stallone.

A scris romanul Jack Kangaroo, în 2003, și a investit aproape 100 de milioane de dolari în filmul The Polar Express, în 2004. Se estimează că investiția sa a reprezentat aproape jumătate din costul întregii producții, dar a câștigat aproape 300 de milioane de dolari în box office-ul global. El a produs și pelicula Flick Hotel Noir, în 2012.

Bing mai are o fiică, Kira Bonder, cu fosta judătoare de tenis Lisa Bonder.

În urma morții sale, prietenul său și fostul președinte american Bill Clinton, i-a adus un omagiu.

"L-am iubit foarte mult pe Steve Bing. Avea o inimă mare și era dispus să ajute oamenii și să se dedice cauzelor în care a crezut. Îmi va fi dor de el și de entuziasmul lui mai mult decât pot spune și sper că, în sfârșit, și-a găsit liniștea”.

 

 

×
Subiecte în articol: steve bing liz hurley sinucidere Hollywood