x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Domnu’ Dedu, acest boier, acest mare caracter!

Domnu’ Dedu, acest boier, acest mare caracter!

05 Iul 2004   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Alo, alo? Domnu’ Dedu? Domnu’ Dedu de la Pro TV? V-am sunat sa va spun ca io va sustin intru totul. Dumneavoastra sunteti cel mai tare din parcare, domnu’ Dedu. Foarte bine faceti ca nu va puneti la mintea lu’ aia doi, cum le zice, domne, Dobrovolschi si cu Wilmark. Aia sunt doi oameni care n-au minte sanatoasa in trup sanatos. Sunt dementi, domnu’ Dedu. Ce ma mai ungeti pe mine la suflet cand va vad ca nu intrati in rezonanta cu niste… niste… uite ca nu-mi mai gasesc cuvintele de draci. Domnu’ Dedu, dumneavoastra sunteti un tip sobru. Dumneavoastra aveti minte sanatoasa in trup sanatos. Ce-mi place mie la dumneavoastra este atitudinea, domnu’ Dedu. Atitudinea dumneavoastra verticala, domnu’ Dedu. Forta si expresivitatea dumneavoastra, domnu’ Dedu.

Ma omor dupa dumneavoastra! N-aveti dumneavoastra cine stie ce fler la poante (bine, ca si astia doi dementi nu-s intregi la cap), dar, domnu’ Dedu, io nu cred sa fie cineva care sa citeasca stirile mai bine ca dumneavoastra!

Continuati sa-i puneti la punct pe… pe… na, ca nu mai stiu cum sa le mai zic acestor… acestor… ptiu, domnu’ Dedu. Dati-i, domne, afara! Ce-i aia, sa te cracanezi pe masa in timpul unei emisiuni atat de serioase cum este jurnalul de dimineata de la Pro TV? Pai daca si la Pro TV te cracesti pe masa, io cred ca traim timpuri apocaliptice! Domnu’ Dedu, sa nu-i lasati pe Dobro si pe Wilmark! Sa-i taxati de fiecare data, da? Va asigur de imensul meu respect si de deplina mea sustinere! Huo, Dobro, si hai sictir, Wilmark! Pa, domnu’ Dedu, pa si nu uitati ca va urmaresc cu toata dragostea.

Am, n-am ce face, io pe dumneavoastra va urmaresc cu tot respectul cuvenit unui mare stirist, un mare cavaler si un nobil si incercat om ca dumneavoastra!

×
Subiecte în articol: antimonden domnuâ dedu