x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Doua spectacole Divertis

Doua spectacole Divertis

09 Apr 2004   •   00:00

De sarbatori, televiziunile pun la bataie arsenalul greu. Astfel, Antena 1 programeaza doua spectacole „Divertis Parc", in loc de unul, precum si editii speciale „Secrete de familie", „Canalul de stiri", „Folclorul contraataca".

Romania 1 muta si ea „Sot si sotie" de astazi, pentru a doua zi de Pasti.

Divertis nu se dezminte nici de Pasti. Telespectatorii vor avea bucuria unei portii duble de umor de calitate in Divertis Parc: duminica de la ora 21:00 si luni, a doua zi de Pasti, de la ora 20:00. In stilul lor inconfundabil, Divertisii ii aduc la Antena 1 pe Gavriel Biouaru si fratele sau Grigorian Biouaru, care isi vopsesc, in familie, ouale. Gavriel Biouaru (Catalin Mireuta), pictor naiv Banca Avicola si reprezentant al curentului impresionist din perioada Recloacerii italiene lucreaza de zor la vopsitul oualor impreuna cu fratele sau, Grigorian Biouaru (Doru Antonesi). Tot luni seara, dupa Divertis Parc, Antena 1 a programat o comedie de milioane: „Un gigolo de doi bani", in care comicul Rob Schneider joaca rolul unui tip sarac si fara succes la femei, care incearca sa obtina bani devenind gigolo.

SPECIALE. In duminica Pastilor, de la ora 20:00, „Folclorul contraataca" ii are drept invitati pe Liviu Vasilica, Aurel Tamas, Maria Carneci, Nicoleta Voica si Margareta Clipa, dar si pe baietii de la Cassa Loco. Cantaretul de musica populara Aurel Tamas si inspectorul Cristian Popescu zis si Piedone, isi vor petrece Pastile la „Canalul de stiri" (duminica, ora 22:00). Una peste alta, inspectorul Piedone va face, si de Pasti, ce stie el mai bine: controlul de calitate al oualor oferite de vanzatori pe tarabe.

In a doua zi de Pasti, Mihaela Radulescu este prezenta cu o editie speciala „Secrete de familie", incepand cu ora 17:00. Ea ii va avea ca invitati pe Delia, Cristina Turcu Preda si Adi Minune.

SOT SI SOTIE. Luni seara, de la ora 20:00, pe Romania 1, Gabriel Coveseanu si Ioana Moldovan, prezentatorii unui spumos show pentru cupluri - „Sot si sotie" va dau intalnire intr-o editie de sarbatoare. Showul din a doua zi de Pasti este o editie dedicata sotiilor, o emisie unde maestra de ceremonii va fi Ioana Moldovan, iar „asistentul principal", Cove. Pe lista invitatilor figureaza baietii de la 3rei Sud Est, Maria Carneci, Medeea Marinescu si George Ivascu.

Sebastian S. Eduard

×
Subiecte în articol: antimonden