x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Drama pentru o cantareata iubita de milioane de romani. ”Vreau să mor în brațele tale”

Drama pentru o cantareata iubita de milioane de romani. ”Vreau să mor în brațele tale”

26 Aug 2015   •   07:38
Drama pentru o cantareata iubita de milioane de romani. ”Vreau să mor în brațele tale”
Sursa foto: facebook Celine Dion

Interpreta canadiană Celine Dion își va relua la 27 august concertele la Caesars Palace din Las Vegas, după o întrerupere de un an, în care a renunțat la activitatea artistică pentru a fi alături de soțul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer la gât.

Într-un interviu pentru 'USA Today', artista de 47 de ani a declarat că revine pe scenă la insistențele soțului ei, cu toate că inițial, nu și-a dorit acest lucru, considerând că, deși îi place 'să cânte pentru oameni', familia este prioritatea ei în prezent.

'Să nu uităm că el a fost conducătorul trupei toată viața mea', a afirmat Celine Dion, referindu-se la Rene Angelil, cel care i-a susținut cariera de mare succes, în care a vândut 220 de milioane de discuri. Prin urmare, el o încurajează să cânte și să dea interviuri, dar, totodată, suferă atunci când o știe departe de casă, a mai spus interpreta.

Celine Dion l-a cunoscut pe când avea numai 12 ani pe Rene Angelil, care a devenit managerul ei, cu care s-a căsătorit în 1994 și cu care are trei băieți, unul de 14 ani și doi gemeni de patru ani. Fostul cântăreț suferă de mai mulți ani de cancer, iar acum, după ce a fost supus unei serii de tratamente în spital, a revenit la reședința familiei din Las Vegas și luptă pentru viața sa. Este hrănit intravenos de doi ani.

'Rene îmi spune: *Vreau să mor în brațele tale*', a mărturisit cântăreața, adăugând că răspunsul pe care îl dă ea este 'OK, bine, voi fi acolo, îți vei da sufletul în brațele mele'.

Ea a mai relatat că, în ultimele luni, a purtat nenumărate conversații emoționante cu partenerul ei de viață, 'singurul iubit' pe care l-a avut vreodată. Cei doi au discutat și despre moarte, precum și în legătură cu înmormântarea lui.

'Când vezi pe cineva care luptă atât de mult, impactul asupra ta este foarte mare. (...) Îți tremură genunchii, dar, atunci când cineva care îți este drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. După aceea, cu siguranță. Dar încă nu a venit acel moment', a menționat Celine Dion. 

Agerpres

×
Subiecte în articol: celine dion cancer