x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eveniment - Orchestra Gheorghe Zamfir, in concert

Eveniment - Orchestra Gheorghe Zamfir, in concert

de Alex Revenco    |    14 Dec 2006   •   00:00
Eveniment - Orchestra Gheorghe Zamfir, in concert

Pepino Popescu organizeaza inainte de Craciun un spectacol cu artistul roman care a vandut peste 120 de milioane de discuri pe intreaga planeta.

Avem rar ocazia sa vedem in Romania. Pepino Popescu organizeaza inainte de Craciun un spectacol cu artistul roman care a vandut peste 120 de milioane de discuri pe intreaga planeta.

La 23 decembrie la Sala Palatului va avea loc un concert extraordinar sustinut de Gheorghe Zamfir, unul dintre putinii artisti romani cunoscuti in intreaga lume. Potrivit organizatorilor "este pentru prima data in ultimii 36 de ani cand vom avea pe scena o orchestra de folclor formata din 55 de muzicieni. Aceasta orchestra era visul Maestrului, un vis implinit in ajunul Nasterii Mantuitorului. Vom avea ocazia sa ascultam in premiera suite folclorice, special pregatite de Gheorghe Zamfir precum si compozitii alese ale acestuia.

Este un spectacol de suflet romanesc, un spectacol ce ne va aduce in atentie si niste tineri elevi ai Maestrului. Chiar daca in ultima perioada Gheorghe Zamfir nu a avut foarte multe aparitii publice asta nu inseamna ca nu a facut nimic.

Vreau bilet. Ultimii doi ani au insemnat pentru el ani de acumulari si triumf, a avut cateva spectacole de marca in afara tarii, a sustinut teza de doctorat in muzica unde a obtinut calificativul "summa cum laude", a fost decorat de Presedintele Romaniei, preda cursuri de nai la Universitatea Valahia din Targoviste, a avut spectacole de succes in tara cu o suita de compozitii proprii, a lansat un album si a lucrat intens la desavarsirea acestui concert eveniment". Pentru spectacolul Gheorghe Zamfir, biletele se gasesc la casele de bilete VREAU BILET.ro din Unirea Shopping Center, la etajul 2, Carrefour Orhideea, Carrefour Feeria, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro.
Turneu - Unholy Crizemas

In perioada 21-23 decembrie trupa Crize (foto) sustine un minitour prin Ardeal, in orasele Bistrita, Sibiu si Brasov, intitulat "Unholy Crizemas Days". In restul timpului, Shole - solist vocal, Karlos - chitara, MirCha - sounds, Dragosh - chitara bas si VTS - tobe sunt "la sala" si lucreaza la piesele urmatorului album.

Afara. Nu demult, grupul a lansat un EP cu trei piese noi ("Evil", "Letter From God", "Forever Yours") si un videoclip. Dupa cum a spus Karlos, in curand Crize va concerta in Occident: "Am luat legatura cu mai multe agentii de booking din Germania, Austria, Italia si reactiile lor sunt foarte incurajatoare pentru noi". Fanii gasesc informatii si pot face downloadari la: http://www.myspace.com/ crizeband, www.crize.ro, www.myspace.com si www.youtube.com. (Alex Revenco)
×
Subiecte în articol: antimonden gheorghe