x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fanii si-au instalat corturi in fata casei lor

Fanii si-au instalat corturi in fata casei lor

19 Iun 2004   •   00:00

Hiena, Vierme si Soparla, trei baieti care spargeau topurile muzicale pana nu de mult.

ROXANA I. ANCUTA

Un timp, aparitia lor pe micile ecrane sau la posturile de radio a fost destul de sporadica. Asta pentru ca Animal X a fost plecata prin diverse turnee, dar si pentru ca membrii trupei au lucrat la un nou album. "Evolution", produs exclusiv de ei, a avut deja parte de o promovare in cadrul spectacolelor efectuate prin tara, in luna mai. Ei considera ca viitorul material discografic, care va fi lansat in maximum trei saptamani, o sa placa publicului amator de Animal X.

RADIOGRAFIE. Ca mai toti artistii care-si anunta un produs finit al muncii de un an de zile sau de cateva luni, pretinzand ca vor uimi publicul prin ceva deosebit, si Animal X spune ca vine din urma cu reale surprize. Evident, daca-s surprize, nu le dezvaluie inainte, dar am aflat totusi ca formatia renunta la serviciul dansatorilor in favoarea a cinci dansatoare. Asa ca pe toate fetele cu varste cuprinse intre 18 si... 250 de ani le provoaca sa devina dansatoare in trupa Animal X. Conditii? Sa-si depuna CV-ul la Music&Music, plus cate o radiografie care sa le demonstreze baietilor ce plamani sanatosi au sustinatoarele lor. Apropo de admiratoare, Vierme si "fratii" lui spun ca nu duc lipsa de asa ceva. Dar, oricum, la varsta lor este prematur sa se gandeasca la relatii serioase. "Nu trebuie sa ne legam la cap, deocamdata. Este destul timp pentru asa ceva. Viata e frumoasa si trebuie traita la maximum. Si-apoi, dragostea nu se cauta, se gaseste".

LENJERIE. Ca dovada a afectiunii lor pentru Animal X, fetele le trimit baietilor diverse cadouri: de la chilotei la sutiene. Impreuna cu restul darurilor (lanturi, papusi, maimutoi din plus etc.), toate aceste suveniruri sunt depozitate intr-o camera din casa "animalelor", special amenajata pentru asa ceva. Dar, din cand in cand, jucariile pe care le strang, plus haine si alimente, le doneaza copiilor orfani ori sarmanilor batrani din pensiuni.

Nu se stie daca si alte formatii muzicale din Romania au parte de acelasi tratament, dar Soparla spune ca in fata casei lor deseori poposesc grupuri de pusti, veniti din toata tara. "Odata s-a intamplat ca niste fani adunati de prin mai multe orase sa ne viziteze. Din pacate pentru ei, nu ne-au gasit acasa, pentru ca eram plecati din Bucuresti, cu un concert. Ne-au asteptat, in corturi, pana am venit". Oricum, in fiecare zi se gaseste cineva care sa dea tarcoale zonei marcate Animal X.

Vierme s-a aruncat dupa un somn de zece kilograme

In timpul liber dorm, gatesc si merg la pescuit. De regula, nu prepara pestele pe care-l prind, ci ii dau drumul. Pescuitul il practica doar din pasiune si nu pentru ca ii roade ceva la stomac. "Intr-o balta de pe langa Bucuresti, dand odata la rapitoare, s-a agatat ceva in undita. Nu-l puteam trage din apa. Era un somn de zece kilograme, pe care ne-am chinuit sa-l aducem la mal. S-a aruncat Vierme in apa, dupa el, dar s-a rupt firul de la undita si l-am pierdut". Baietii, stabiliti de patru ani in Capitala, se gospodaresc singuri. Isi impart sarcinile si gatesc orice, dar specialitatea lor este saramura.
×
Subiecte în articol: antimonden