x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden FANtastic Show. Diana Munteanu, Andrei Aradits, Jo și Andreas Petrescu intră în joc, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

FANtastic Show. Diana Munteanu, Andrei Aradits, Jo și Andreas Petrescu intră în joc, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

29 Iul 2016   •   17:56
FANtastic Show. Diana Munteanu, Andrei Aradits, Jo și Andreas Petrescu intră în joc, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Competiția fantastică dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu continuă sâmbătă, 30 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu cea de-a cincea rundă.  

De această dată, la “FANtastic Show”, echipa roșie condusă de Andrei Ștefănescu va fi formată din Diana Munteanu și Andreas Petrescu, în timp ce din echipa verde a lui Liviu Vârciu vor face parte Jo și Andrei Aradits.

Distractiva înfruntare dintre cei doi rivali, ajunsă deja la scorul de 2 la 2, va fi arbitrată, ca de obicei, de Florin Ristei. De asemenea, cei cinci membri ai juriului popular vor aprecia “la plăcere” anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut.

Cum se vor costuma componenții celor două echipe, în Camera fantastică, și cum vor cânta ei la “Proba de grup”,  cine va răspunde corect și rapid la “Recunoaște melodia” și cât de buni vor fi cei șase la “Ruleta imitatorilor”, cât de bine vor arunca mingea  în “Butoaiele cu apă” și care dintre ei va avea o mai bună viteză de reacție la “Masa rotundă”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în ediția de sâmbăta aceasta.

Tot atunci, ei vor descoperi ce presupun cele două probe nou-nouțe ale show-ului,  “Cine cu cine” și „Șut și gol”, și vor vedea care dintre concurenți va răpăi mai bine la proba “Alfabetul”, care va fi mai rapid, însetat și îndemânatic la “Paharele acrobat” și cine are o mai bună ținere de minte la proba de “Memorie”.

Proba “Popularul” o va avea ca invitată, de această dată, pe Nicoleta Nucă. Aceasta va interpreta alături de câte un membru al fiecărei echipe o melodie din repertoriul propriu.

La ce scor va ajunge “meciul” fantastic dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, după desfășurarea celor 11 probe ale serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 30 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”.

×