x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden FĂRĂ GRABĂ/Smiley are bani de dat

FĂRĂ GRABĂ/Smiley are bani de dat

de Anca Stanescu    |    11 Ian 2009   •   00:00
FĂRĂ GRABĂ/Smiley are bani de dat

Era cazul ca birurile plătite de oameni la stat să fie oglindite muzical aşa cum se cuvine! Al doilea extras pe single de pe primul album solo semnat Smiley (foto) este piesa "Am bani de dat".



Videoclipul piesei, care a intrat de curând pe toate televiziunile de profil, este unul de guerilla, aşa cum însuşi Smiley afirmă. Interesant este că totul a fost lăsat pe seama inspiraţiei de moment, nici măcar regizorul videoclipului, Iulian Moga, neştiind ce filmează. Persoanele care apar în videoclip sunt oameni care au vrut să-şi exprime nemulţumirea în ceea ce priveşte sistemul de taxe şi impozite pe care trebuie să-l plătească statului.

Nu au lipsit nici peripeţiile, oamenii de pe stradă fiind adesea sceptici. "Cum să recunoască ei că nu le convine câţi bani dau la stat? A fost amuzant", a povestit Smiley. Comentariile în ceea ce priveşte acest nou single nu au întârziat să apară, piesa născând nenumărate controverse. Dacă unii au spus ironici că ar putea fi percepută ca un imn al României zilelor noastre, alţii consideră că în contextul crizei financiare actuale este exact ceea ce trebuia.

×
Subiecte în articol: antimonden