x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fashion show cu vedete

Fashion show cu vedete

de Catalina Iancu    |    14 Sep 2007   •   00:00
Fashion show cu vedete

Cine nu mai putea dormi noaptea de grija modei a venit musai miercuri seară la Bucureşti Mall pentru a vedea, a proba şi a cumpăra. Vedetele au defilat atăt pe podium, căt şi prin magazine dacă tot au sosit la faţa locului...

Brandswalk - Cu ce ne imbrăcăm la toamnă-iarnă?

Cine nu mai putea dormi noaptea de grija modei a venit musai miercuri seară la Bucureşti Mall pentru a vedea, a proba şi a cumpăra. Vedetele au defilat atăt pe podium, căt şi prin magazine dacă tot au sosit la faţa locului...

,,A venit, a venit toamna"... vorba căntecului. Şi o dată cu ea intrebarea: "Cu ce ne mai imbrăcăm?". Au răspuns organizatorii "Brandswalk", care au pus la cale o prezentare de modă in cadrul căreia s-au dezvăluit noile tendinţe ale acestui sezon. Evenimentul a reunit noile colecţii de toamnă-iarnă ale Debenhams, Esprit, Stefanel, BSB, Levi’s, Fox, Office Shoes şi Aldo.

MISS-URI. Pentru o seară, Mall-ul s-a transformat intr-un imens podium. Alături de manechine profesioniste, invitate special la această manifestare au fost Gina Pistol, Andreea Spătar (coprezentatoarea matinalului de la Naţional TV), Doina Popa (mai precis Doiniţa, fostă componentă Spicy), Ilinca Vandici (Kanal D), Rosse-Marie Florescu - model, Roxana Ungureanu - Miss Playboy, Andreea Mandea şi Alina Gheorghe - Miss Bikini World. De altfel, in afară de Pistol, cele mai aplaudate modele au fost Miss-urile Playboy şi Bikini. Ce mai contează ce spun specialiştii? Că fetele care n-au treabă cu moda n-ar trebui să urce pe catwalk? Vedetele s-au găndit că nu-i mare filozofie să defileze, imbrăcate frumos, prin faţa publicului. Ginuţa a etalat o fustă de blugi mini, iar Ilinca Vandici, o ţinută cu blăniţă neagră la găt.

Prezentatorii serii au fost Daniel Buzdugan şi Mihai Morar de la Radio 21. Show-ul a dispus chiar şi de un director artistic, in persoana lui Alin Gălăţescu. Părul modelelor a intrat pe măna specialiştilor de la Hair Revolution, iar machiajul a purtat semnătura Givenchy.

Â

TENDINŢE. Totuşi, cu ce ne imbrăcăm? Că doar de aceea ne-am dus la faţa locului! Unii designeri au propus un look sport, haine tricotate, paltoane din lănă, ţesături moi din caşmir, ţesături cu aspect rustic. Alţii au preferat o uşoară notă medievală, intr-un sezon al nostalgiei şi contrastelor. De unde s-au mai inspirat? Din cultura americană timpurie, din... viitor şi chiar din SF. Oricum, sunt haine ce evidenţiază stilul clasic in contemporan, luxul elegant şi accesibil şi sunt dedicate "celor care trăiesc intr-o atmosferă metropolitană intensă şi plină de provocări".

×
Subiecte în articol: antimonden