x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden FBoat, de 140 de metri - Top Model pe iaht

FBoat, de 140 de metri - Top Model pe iaht

de Jurnalul National    |    01 Oct 2007   •   00:00
FBoat, de 140 de metri  - Top Model pe iaht

ANAM Romania, ADR şi Fashion TV Romănia, in colaborare cu Fashion TV Paris, şi-au unit forţele pentru cel mai mare festival de modă al anului: Bucharest Fashion Week (BFW).

ANAM Romania, ADR şi Fashion TV Romănia, in colaborare cu Fashion TV Paris, şi-au unit forţele pentru cel mai mare festival de modă al anului: Bucharest Fashion Week (BFW), care se va desfăşura intre 12-18 noiembrie. BFW a crescut de la an la an, ajungănd ca la cea de-a şasea ediţie să fie prezentate 50 de colecţii.


INVITAŢIE. Festivalul nu va mai fi doar o paradă a "hit"-urilor din lumea modei şi modelingului. Organizatorii invită toţi creatorii şi designerii, indiferent de vărstă şi notorietate, toate casele de modă din Romănia, cunoscute sau nu, "să participe la afirmarea propriei imagini şi, implicit, la imaginea modei din Romănia".

De asemenea, toate brandurile şi mărcile cunoscute (sau care doresc să fie cunoscute) pot să participe şi chiar să-şi organizeze propriile evenimente in cadrul Bucharest Fashion Week.

Festivalul va fi transmis, prin Fashion TV, in peste 140 de ţări din toată lumea. In altă ordine de idei, e bine de ştiut că, in 2008, moda şi modelingul romănesc vor avea propriul canal de televiziune: Fashion TV Romănia, care va emite incepănd din 1 ianuarie.

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul internaţional al show-urilor de gen, alături de Milano, Paris, Londra şi Madrid. In cadrul BFW se organizează şi Top Model Romănia. Finalistele vor fi invitate pe FBoat, un megaiaht de 140 de metri, cel mai nou proiect al FashionTV Paris, pentru realizarea unui book foto profesional cu cei mai buni fotografi ai momentului.

×
Subiecte în articol: antimonden fashion