x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Festival de moda - Julia si Ionut, mirii serii

Festival de moda - Julia si Ionut, mirii serii

de Simona Ecovoiu    |    26 Noi 2005   •   00:00
Festival de moda - Julia si Ionut, mirii serii

Prima seara "Bucharest Fashion Week", ce a avut loc la Plaza Romania, a reunit mai multe case de moda care si-au prezentat noile colectii vestimentare.

PACALA MANECHIN. Ce se mai poarta? In general, tinute sport. Printre manechini s-a aflat si Denis Stefan, devenit intre timp si actor (l-a intruchipat pe Pacala in pelicula "Pacala se intoarce").

Designerul Rita Muresan a venit cu lectiile bine facute, colectia sa, "Fly with me" avand ca sursa de inspiratie uniformele insotitoarelor de bord: "Este o tinuta feminina, care degaja dinamism si autocontrol". Pe post de mireasa si ginerica au fost alesi Julia din trupa Sexxy si Ionut Iftimoaie, singurul luptator roman din circuitul K1: "Intamplator, chiar ma pregatesc pentru nunta, ma voi casatori anul viitor. As vrea insa o rochie de mireasa alba", a declarat solista.

PROBLEME DE PRONUNTIE. Amfitrioana spectacolului a fost Ileana Lazariuc. S-a descurcat onorabil in noua postura, mai putin in ceea ce priveste pronuntia cuvantului "domn". Ba a zis "dormi", ba "domi".

Na, ca din a treia incercare a nimerit-o. Deh, emotiile... Solista Anastasia Lazariuc a sosit fara sa-si anunte prezenta, pentru a aplauda fiecare interventie a fiicei sale. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden