x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fetele fără noroc din showbiz

Fetele fără noroc din showbiz

de Anca Stanescu    |    17 Mai 2009   •   00:00
Fetele fără noroc din showbiz

"Fă-mă, mamă, cu noroc şi aruncă-mă în foc", se spune-n popor. Dar dacă soarta nu prea le zâmbeşte piţipoancelor autohtone, ce se întâmplă? Păăăi, se cam pârlesc.

Multe fete cucuiete deţin panoplia showbizului autohton. Chiar dacă se întrec în fiţe deosebit de pestriţe, sunt racordate totuşi la un numitor comun: lipsa de noroc. Cine oare va câştiga campionatul dorurilor neîmplinite?

PREA MULT DULCE. Oana lui Lis s-a adaptat de minune traiului alături de fostul edil al Bucureştiului. Dornică de plimbări şi ieşiri în oraş, ea le prestează, de cele mai multe ori, singurică. Cauza? Cică iubitul nu o poate însoţi, pe motiv de diabet. Toate bune şi frumoase, numai că primăvara asta era să i se... înfunde. Într-un mod cât se poate de pozitiv.

Tot văzând-o fără companie, diverşi bărbaţi au început să-i dea atenţie. Furtuna lor hormonală s-a oprit, cu greu, ce-i drept, la porţile cuminţeniei Oanei, care l-a făcut părtaş pe Lis la încercările de asalt ale diverşilor bărbaţi. Cine ştie când va ceda fortăreaţa? Viorele, atenţie! Căci frâiele îţi slăbesc din ce în ce mai mult, iar iepşoara de lângă tine pare a avea nevoie de o curte (a bărbaţilor) tot mai întinsă... Şi probabil că n-o va mai priponi şi nici sătura certificatul de căsătorie pe care vrei să i-l atârni, în sfârşit, de gât.

O altă nefericită este Ramona Gabor. Venită cu mai bine de un an în urmă de pe frumoasele plaiuri moldave, fata a crezut că a prins peştele cel mare în buricul Bucureştiului. Dar acesta i-a tot alunecat printre degete. Chiar dacă şi-a remodelat trupşorul, încercarea de a face ca privirile bărbaţilor să se prindă-n joc şi-n decolteu-i generos lărgit de chirurg a eşuat. Colac peste pupăză, a dispărut şi propteaua dată de susţinerea surorii miliardare, Monica.

Nefericită şi-n amor, şi-n familie, Ramona şi-a descoperit noi "vocaţii": se crede şi se autointitulează independentă, cuminte şi de caracter. Să vedem dacă îi rezistă calităţile când se va cupla cu adevărat. Sau vor depinde de averea viitorului crai?

N-O VOR BOGĂTAŞII. A defilat la braţul şi la volanul celor mai potenţi bărbaţi din showbiz, respectiv Irinel Columbeanu şi Codin Maticiuc. Însă, până la urmă, amândoi au tratat-o cu Poponeţul. Cine s-a înfruptat cu Elan din ce a mai rămas? Un alt miliardar, mister Schwartzenberg. Să vedem dacă, de această dată, Anna Lesko va ajunge în faţa unui altar bine garnisit, aşa cum îşi doreşte.

Ştiţi placa aceea cu "am luat o pauză de relaţie, pentru că fiecare avea nevoie de mai mult timp pentru el"? Alexandra Enăchescu o aplică peste tot unde i se solicită amănunte privind despărţirea de Pulhac. Noi o credem, dar perna îmbibată de lacrimi amare pe care-şi odihneşte căpşorul seara oare ce spune?

Se declară mai fericită ca oricând în braţele iubitului ei străin, însă Lili Sandu nu pare prea grăbită să-şi oficieze relaţia. Şi nici să apară împreună cu acesta prin cluburi de fiţe, aşa cum se cade atunci când ai o mare iubire de împărtăşit şi mulţi "arginţi" de cheltuit. Pentru a-şi ostoi puţintel dorul de echilibru sufletesc şi familial, Lili defilează prin parc alături de mult mai norocoasa Ileana Lazariuc şi-al ei prunc. Cât va mai dura oare această autoamăgire?

AMURG. Deşi continuă să aibă o relaţie de dragul spectacolelor, el fiindu-i impresar, e clar că focul dintre Daniela Gyorfi şi George Tal s-a stins. Asta chiar dacă, doi ani la rând, au încercat să-şi programeze nunta şi să conceapă un copil, totul printre declaraţii de bună suprapunere şi îmbinare sentimentală. Cine ştie, poate că amânările de tot felul şi-au spus cuvântul, iar "ciorbiţa" a avut vreme să se sleiască.

Pentru că legătura lor este una care face banul să meargă, cei doi sunt nevoiţi să se vadă foarte des şi să cultive atent răsadurile unei amiciţii. Însă scânteia pare stinsă pentru totdeauna... La un moment dat, declara sfios că, de când n-a mai făcut sex, poate fi considerată "aproape virgină". Însă cuminţenia pământului Ana Maria Ferentz tot n-a găsit pretendentul care să-i rezolve problema... medicală.

La un moment dat, scuza găsită de cântăreaţă era aceea că-i intimidează pe bărbaţi. Aşa o fi oare? Sau, pur şi simplu, norocul o ocoleşte încă de pe la Satu-Mare?

A colindat toate cluburile din Capitală. S-a perindat pe la toate petrecerile de fiţe, s-a înconjurat de toţi "Poponeţii" posibili, şi cu toate astea reuşeşte şi azi performanţa de a dormi singurică.

Deşi se laudă cu un nou iubit, străin, c-aşa-i moda de primăvară-vară, Oana Roman tot nu ne-a convins că are parte de o relaţie serioasă şi frumoasă, în stare să-i potolească avântul spre petreceri şi s-o îmbrobodească într-un halat de casă. Chiar dacă susţine sus şi tare că nu vrea măritiş, cine s-o mai creadă? Peste declaraţie s-au aşternut cam multe oftaturi de fată bătrână...

×
Subiecte în articol: antimonden