x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica lui Sarkozy şi a Carlei Bruni s-a ales cu un tatuaj cu henna la Marrakech

Fiica lui Sarkozy şi a Carlei Bruni s-a ales cu un tatuaj cu henna la Marrakech

10 Apr 2017   •   21:40
Fiica lui Sarkozy şi a Carlei Bruni s-a ales cu un tatuaj cu henna la Marrakech

Soţia fostului preşedinte francez Francois Sarkozy, Carla Bruni, a profitat de sejurul său de câteva zile la Marrakech pentru a-i face cadou fiicei sale, Giulia, un tatuaj cu henna pe mână, în celebra piaţă Jemaa el Fna, relatează luni EFE. 

Bruni a postat pe contul său de Instagram un clip în care apare fiica ei, în vârstă de 5 ani, îmbrăcată într-o rochie roşie şi cu o pălărioară albă, în timp ce aşteaptă ca un profesionist să-i realizeze un tatuaj cu motive florale pe mână. 

Tatuajul cu henna a devenit unul din ritualurile obişnuite ale turiştilor din Maroc, precum ceaiul de ierburi, sau plimbarea cu caleaşca trasă de cai la Marrakech. 

Mass-media marocane au informat că Sarkozy şi Bruni se află într-o vacanţă privată de o săptămână în Maroc şi că, înainte de a se deplasa la Marrakech, au vizitat Muzeul Mohamed VI de Artă Contemporană din Rabat. 

Sarkozy, considerat un apropiat al regelui Mohamed VI, petrece frecvent sejururi - la fel ca Jacques Chirac - în Maroc, unde potrivit mass-media, regele îi pune la dispoziţie reşedinţele sale de lux pentru vacanţele de vară sau de iarnă.AGERPRES

×