x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Filantrop - Laurentiu Cazan a gasit o noua Aquilera

Filantrop - Laurentiu Cazan a gasit o noua Aquilera

de Simona Ecovoiu    |    29 Oct 2006   •   00:00
Filantrop - Laurentiu Cazan a gasit o noua Aquilera

Solistul Laurentiu Cazan pregateste un nou album cu melodii de dragoste, dar si doua videoclipuri.

Laurentiu Cazan nu vrea sa paraseasca Buzaul, oras in care locuieste alaturi de mama sa, acesta fiind si motivul pentru care este mai scump la vedere. Si tot acolo si-a pregatit si noul album ce poarta titlul piesei "Si iarasi voi zbura": "Mi-am dorit tare mult ca aceasta melodie sa o cant in duet cu solistul Cornel Constantiniu, dar el nu se simte inca pregatit pentru inregistrari, vocea jucandu-i feste din cauza bolii de care sufera".

ASTEPTAT IN CANADA. Dupa lansarea CD-ului, eveniment ce va avea loc in curand, Laurentiu este asteptat sa sustina concerte in Canada si in Olanda: "Ca sa pot vinde albumul in strainatate, sase dintre piese au texte in limba engleza". Ce mai contine albumul? O melodie trista, pe versurile lui Vali Mateescu, sotul Adrianei Istodor, ziarista de la Evenimentul Zilei care a decedat, in urma cu un an, de leucemie: "Am fost bun prieten cu ea, imi pare rau ca, desi a reusit sa stranga imensa suma pentru transplantul de maduva, n-a mai apucat sa-l faca. Sotul ei, Vali, tot ziarist, a dorit ca albumul meu sa contina si o melodie in memoriam, "Colind pentru mai tarziu", versurile fiind scrise de sotul ei cu doar doi ani inainte de decesul Adrianei: "Tot el mi-a propus ca peisa sa beneficieze si de un videoclip, ce va costa 5.000 de euro, bani pe care Vali a reusit sa-i stranga din sponsorizari. Am facut deja scenariul, iar filmarile vor avea loc luna viitoare. Va fi o varianta la «Alice in Tara Minunilor». Vom folosi si imagini video din arhiva personala a lui Mateescu.

O NOUA STEA. Mai nou, artistul se ocupa si de tinere talente pe care le descopera la festivalurile din tara: "Am urmarit editia din acest an a Festivalului Mamaia copiilor si, desi nu a primit decat o mentiune, am ramas impresionat de vocea pustoaicei Cristina Vasiu. M-am chinuit sa-i aflu numarul de telefon si, intr-un final am dat de ea la Hunedoara. Ii voi compune cateva piese gratis, caci provine dintr-o familie modesta. Pot spune cu mana pe inima ca va ajunge o artista de talie internationala, timbrul sau vocal fiind aproape identic cu cel al Christinei Aquilera". Pana ce piesele pentru micuta artista vor fi finalizate, Laurentiu a fost de acord ca ea sa cante in spectacole si festivaluri, piesa care l-a consacrat, "Sunetul ploii": "N-ar fi exlus sa fac cu ea si un duet, pe viitor", spune Laurentiu Cazan.

×
Subiecte în articol: antimonden laurentiu