x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiul Tinei Turner a murit: Cauza morții lui Ronnie Turner a fost dezvăluită

Fiul Tinei Turner a murit: Cauza morții lui Ronnie Turner a fost dezvăluită

de Anastasia Paul    |    10 Dec 2022   •   10:45
Fiul Tinei Turner a murit: Cauza morții lui Ronnie Turner a fost dezvăluită
Sursa foto: Hepta

Fiul cel mic al vedetei pop, Tina Turner, a fost găsit mort în fața casei sale din Los Angeles Valley, California.

O persoană a sunat, joi, la numărul de urgență 911 și a anunțat că acesta dă semne de sufocare. După câteva momente însă, el nu mai respira deloc.  Persoanele aflate în zonă au încercat să-l resusciteze înainte să ajungă paramedicii. Însă nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul, scrie musictimes.com.

Actorul Ronnie Turner avea 62 de ani și era fiul biologic al Tinei Turner cu Ike Turner. 

Din primele informații reiese că Ronnie Turner ar fi murit din cauza unei crize neașteptate. În trecut el a avut mai multe probleme de sănătate, ducând inclusiv o luptă crâncenă cu cancerul, pe care a reușit să o câștige. 

Soția sa, Afida Turner, a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. 

„Doamne, Ronnie Turner ai fost un adevărat înger. Un suflet foarte spiritual. Soțul meu, prietenul meu, cel mai bun prieten. De data aceasta nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru cei 17 ani minunați împreună. Sunt foarte supărată. Aceasta este o tragedie. Fratele tău Craig și tatăl tău Ike Turner sperăm să te odihnești în paradis”, se arată în postarea Afidei. 

 

 

Nenumărate mesaje de condoleanțe pentru moartea actorului din „What’s Love Got To Give” au fost postate pe rețeaua de socializare.

„Ronnie a fost un suflet sensibil încă din copilărie din cauza lipsei de dragoste a mamei sale. Întâlnirea cu Afida a fost un lucru foarte frumos pentru el, ea a știut să  aibă grijă de el și să-și vindece soțul care a fost bolnav. Ronnie se odihnește în paradis, i-a schimbat viața soției sale și a adus multe lucruri frumoase în cariera ei”, a scris un admirator.

„OMG, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta Afida, sper că ești bine, el se va odihni în paradis. Știu că ai fost cea mai bună soție, păstrează-ți zâmbetul, te iubim atât de mult. Suntem alături tine”, a transmis un alt fan.

În urmă cu patru ani, fratele cel mare al lui Ronnie, Craig, a încercat să se sinucidă, împușcându-se cu o armă în studioul său din California.

Deocamdată Tina Turner nu a transmis nicio declarație despre moartea fiului său.

×
Subiecte în articol: tina turner ronnie turner