x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Florin Chilian a susţinut un concert umanitar

Florin Chilian a susţinut un concert umanitar

03 Apr 2008   •   00:00


Luni, 31 martie, Florin Chilian a susţinut un concert umanitar în clubul Phoenix din Constanţa. Scopul acestuia a fost strângerea de fonduri pentru tratamentul urgent, într-o clinică din străinătate, al unui tânăr bolnav de cancer.



SUFLET



Luni, 31 martie, Florin Chilian a susţinut un concert umanitar în clubul Phoenix din Constanţa. Scopul acestuia a fost strângerea de fonduri pentru tratamentul urgent, într-o clinică din străinătate, al unui tânăr bolnav de cancer. Din vânzarea biletelor s-au strâns 12.300 RON, iar împreună cu suma donată în urnă de către cei prezenţi s-a ajuns la aproximativ 15.000 RON. Florin Chilian a avut iniţiativa de a contacta la nivel central vedete de televiziune pentru a promova acest caz umanitar din Constanţa.
Artistul nu este la prima “tentativă” de acest gen. El a mai susţinut primăvara trecută, tot în Constanţa, un concert organizat de Rotaract Pontus Euxinus.

La reuşita evenimentului de luni care l-a avut în prim-plan pe Florin Chilian au contribuit şi sponsorii şi partenerii media care s-au alăturat acestei campanii, în special clubul care a fost gazdă. Pe lângă piese cunoscute publicului, precum “Termopane”, “Iubi”, “Ce mult te-a iubit” sau “Salvează-mă de mine”,  Florin Chilian a cântat luni seara şi mult-aşteptata baladă “Zece”, inclusă pe albumul său intitulat “10 Porunci. Raport despre starea naţiunii 1989-2004”.




 

 

×
Subiecte în articol: antimonden