x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fuego spune că lumea nu-i dă mai mult de 33 de ani, iar Mirela Vaida că, nemachiată, arată ca o puștoaică

Fuego spune că lumea nu-i dă mai mult de 33 de ani, iar Mirela Vaida că, nemachiată, arată ca o puștoaică

23 Dec 2017   •   08:29
Fuego spune că lumea nu-i dă mai mult de 33 de ani,  iar Mirela Vaida că, nemachiată, arată ca o puștoaică
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu sunt invitații lui Dan Negru, sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o ediție de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care vor apărea în fața lor, iar banii pe care vor reuși  să-i câștige îi vor dărui Arianei Gabriela (nouă ani), din Roman, o fetiță talentată la vioară, a cărei mamă a plecat cu ani în urmă la muncă, în străinătate.

Întrebat de Dan Negru ce vârstă cred cei din jur că are, Fuego spune: “Lumea îmi dă cam 28-30 de ani! Poate, de când m-am îngrășat puțin, 32-33 de ani”. Câți ani are, de fapt, Fuego, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie.

La rândul ei, prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida spune că, nemachiată, arată ca o puștoaică. “Nemachiată, zici că sunt o puștoaică.  Machiajul însă îmi adaugă niște ani. Dar, pe lângă nea Mărin, toți părem mai bătrâni, pentru că are un stil...”, spune ea, zâmbind.

Câți bani vor reuși Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin să câștige pentru Ariana Gabriela, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, într-o ediție specială a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: fuego