x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden GALERIE FOTO Uite ce bine arata Ramona Badescu la 44 de ani! De ziua ei vedeta a avut parte de o escapada romantica la Paris!

GALERIE FOTO Uite ce bine arata Ramona Badescu la 44 de ani! De ziua ei vedeta a avut parte de o escapada romantica la Paris!

de CS    |    03 Dec 2012   •   15:08
GALERIE FOTO Uite ce bine arata Ramona Badescu la 44 de ani! De ziua ei vedeta a avut parte de o escapada romantica la Paris!

Nehotarata pana in ultima clipa in ceea ce priveste planurile pentru petrecerea de ziua ei, Ramona Badescu a anulat insa toate posibilitatile de a petrece la Roma, acolo unde locuieste de 22 de ani. Vedeta a implinit 44 de ani pe 29 noiembrie, iar surpriza cea mai mare a venit din partea iubitului sau care a “furat-o” din Italia si a sarbatorit-o intr-un cadru restrans, la Paris. Ademenita de propunerea lui de a-si petrece ziua de nastere intr-un restaurant din Paris notat cu  3 stele Michelin,  Pierre Gagnaire, Ramona s-a hotarat sa mearga intr-o scurta escapada romantica in Franta. Fiind o gurmanda inraita abia a asteptat sa-si delecteze papilele gustative cu bucataria moleculara.
“M-am simtit foarte bine de ziua mea la Paris, a fost o escapada frumoasa. Am gustat pentru prima data din preparatele moleculare si l-am apreciat pe bucatarul-sef de la restaurantul Pierre Gagnaire, elevul renumitului Paul Bocuse”, spune Ramona.
Vedeta a primit de ziua ei o geanta Hermes Birkin  editie limitata, dar si un colier.

×