x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gătit la scară mare - Macaroane de la Cristina

Gătit la scară mare - Macaroane de la Cristina

de Anca Stanescu    |    20 Aug 2008   •   00:00

Pasionatei de chiloţei de lux Cristina Spătaru i s-a mai pus o pată: vrea să devină patroană de restaurant cu specific italienesc. De unde i se trage?



Pasionatei de chiloţei de lux Cristina Spătaru i s-a mai pus o pată: vrea să devină patroană de restaurant cu specific italienesc. De unde i se trage? Din luna de miere petrecută în Italia, la Toscana şi Florenţa. Acolo, cîntăreaţa şi-a ascuţit papilele gustative şi a descoperit că "diferenţele de gust sînt enorme. Într-un fel fac italienii mîncarea la ei acasă şi altfel mîncăm în România. Eu vreau să respect exact reţeta de acolo". I-or ajunge oare macaroanele pentru felurile pe care vrea să le pună în practică? Şi, oare, o să mai aibă timp de chinuit microfonul?

×
Subiecte în articol: antimonden